Γνωριστε καλυτερα το AquaFighter® ! – FAQs

Ποιό μέγεθος Aquafighter® πρέπει να χρησιμοποιήσω;

Αυτό εξαρτάται από το μέγιστο άνοιγμα όπου εγκαθίσταται το Aquafighter και το μέγεθος της δεξαμενής σας.

Η σειρά του Λεπτού Aquafighter είναι για δεξαμενές με 4εκ έως 10εκ άνοιγμα. Τα Λεπτά Aquafighter είναι όλα 4εκ με 4,5εκ σε φάρδος και ποικίλουν από 20εκ μέχρι 100εκ σε μήκος

Η σειρά του Ανακόντα Aquafighter είναι για δεξαμενές με 9εκ έως 30εκ άνοιγμα. Τα Ανακόντα Aquafighter είναι όλα 9εκ σε φάρδος και ποικίλουν από 150εκ μέχρι 900εκ σε μήκος.

Η σειρά του Καμβά Aquafighter είναι για δεξαμενές με άνοιγμα μεγαλύτερο από 25εκ. Τα Aquafighter Καμβά είναι 28εκ. Σε φάρδος και ποικίλουν από 36εκ έως 72εκ σε μήκος.

Η σειρά του Βιομηχανικού Aquafighter είναι για δεξαμενές με άνοιγμα μεγαλύτερο από 30εκ (φρεάτιο). Τα Βιομηχανικά Aquafighter ποικίλουν από 50εκ έως 100εκ σε φάρδος και 200εκ έως 800εκ σε μήκος.

To Aquafighter® Μεσαίος Καμβάς (35εκ με 27εκ)

Πως πρέπει να χρησιμοποιήσω το Aquafighter® στη δεξαμενή πετρελαίου μου;

Συνιστούμε να εγκαταστήσετε το Aquafighter σε μια καθαρή δεξαμενή. Είτε είναι μια καινούρια δεξαμενή είτε είναι μια δεξαμενή που καθαρίστηκε πρόσφατα, το Aquafighter θα καθίσει στον πάτο της δεξαμενής και θα αφαιρέσει όλο το νερό που μπαίνει στη δεξαμενή σας μέχρι να γεμίσει. Είτε αυτό το νερό προέρχεται από το διανεμόμενο καύσιμο ή τη σωλήνα εξαερισμού, είτε ακόμη και από γλύψιμο στη δεξαμενή, το Aquafighter έχει την δύναμη να κάνει το νερό να απελευθερωθεί από τα μόρια του καυσίμου για να κρατήσει τη δεξαμενή σας ελεύθερη από νερό και το καύσιμό σας σε λιγότερο από 65ppm νερό, το οποίο είναι αποτελεσματικά μηδέν (Για να μην αναφέρουμε ότι είναι κατά πολύ καλύτερο από το diesel των προδιαγραφών).

Καθώς το Aquafighter θα δουλέψει σε δεξαμενές οι οποίες δεν είναι τελείως καθαρές, οι βρώμικες δεξαμενές μπορεί να καλύψουν και να μπουκώσουν τη μεμβράνη-ύφασμα και να μην επιτρέψουν στο νερό να εισέλθει στο θάλαμο εγκλωβισμού του. Επίσης, το Aquafighter δεν είναι μαγικό, έτσι δεν θα κάνει τη βρωμιά και τα βακτήρια τα οποία είναι στη δεξαμενή σας να εξαφανιστούν ως θαύμα.

Περιληπτικά, ξεκινήστε με μια καθαρή δεξαμενή και το Aquafighter θα την κρατήσει καθαρή. Παρόλα αυτά, με το Aquafighter ή όχι, θα πρέπει να κρατάτε καθαρή τη δεξαμενή σας επειδή όλα αυτά τα άσχημα που υπάρχουν στη δεξαμενή σας θα μπουν μέσα στις μηχανές σας και έτσι το να μην καθαρίζετε την δεξαμενή καυσίμου σας, σας κοστίζει πολλά λεφτά. Αλλά η φωτεινή πλευρά των πραγμάτων είναι ότι όλο αυτό, βοηθά κάποιες μεγάλες εταιρίες να κάνουν τεράστια κέρδη!

Γιατί συνιστάτε να καθαρίζουμε την δεξαμενή πριν να εγκαταστήσουμε το Aquafighter®;

Η πούδρα του Aquafighter που είναι εντός του ειδικά κατασκευασμένου υφάσματος-μεμβράνης πρέπει να έρθει σε επαφή με το νερό εισόδου και το μίγμα καυσίμου/νερού για να προκαλέσει το νερό να απελευθερωθεί από το καύσιμο και να αιχμαλωτιστεί εντός της μεμβράνης. Αν υπάρχει πολύ βρωμιά και βακτήρια τα οποία πολλαπλασιάστηκαν μέσα στη δεξαμενή, το Aquafighter μπορεί να καταλήξει θαμμένο στη βρωμιά και τα βακτήρια μπορεί να καλύψουν το ύφασμα κάνοντας δύσκολο ή αδύνατο να έρθει σε επαφή το υγρό μέσα στη δεξαμενή με το ενεργό Aquafighter.

Επιπρόσθετα, είτε χρησιμοποιείτε το Aquafighter είτε όχι, το να καθαρίσετε τη δεξαμενή σας είναι μια έξυπνη ιδέα. Οποιοδήποτε νερό, βρωμιά και βακτήρια τα οποία είναι μέσα στη δεξαμενή σας, θα βρουν την οδό για τις μηχανές σας, τον εξοπλισμό σας και τα φίλτρα σας. Η αλλαγή φίλτρου, το καθάρισμα της δεξαμενής, τα πρόσθετα, οι επισκευές και το εργατικό κόστος είναι τόσο υψηλά ακριβώς για αυτούς τους λόγους. Καθαρίστε τη δεξαμενή σας, εγκαταστήσετε το Aquafighter και απολαύστε την απλή συντήρηση της δεξαμενής και την εξαιρετική ποιότητα καυσίμου από εδώ και μπρος.

Παρακάτω είναι μια κατάσταση δεξαμενής και οι οδηγίες εγκατάστασης του Aquafighter:

    1.  Η δεξαμενή είναι καθαρή και το Καύσιμο είναι σε καλή κατάσταση με μικρή περιεκτικότητα σε νερό: Εγκαταστήστε το Aquafighter και διατηρήστε τις χωρίς νερό συνθήκες. Ελέγξτε περιοδικά και αντικαταστήστε το Aquafighter όταν είναι γεμάτο ή τελείως γεμάτο και η δεξαμενή σας θα έχει τη μοίρα των 3 επόμενων παραδειγμάτων.

2.  Το Καύσιμο περιέχει σημαντική ποσότητα νερού (υψηλός δείκτης ppm): Το Aquafighter μπορεί να εγκατασταθεί για να αφαιρέσει δεσμευμένο/γαλακτωματοποιημένο νερό. Το Aquafighter πρέπει να ελεγχθεί μετά από δύο μέρες από αυτές τις συνθήκες για να δείτε αν το Aquafighter είναι γεμάτο ή σχεδόν γεμάτο. Αν είναι γεμάτο ή σχεδόν γεμάτο, αντικαταστήστε το και διατηρήστε συνθήκες χωρίς νερό.

3.  Το καύσιμο και η δεξαμενή έχουν σημαντικό περιεχόμενο σε νερό (υψηλός δείκτης ppm) και σημαντικό περιεχόμενο σε βρωμιά και βακτήρια: Το Aquafighter μπορεί να εγκατασταθεί για να αφαιρέσει δεσμευμένο/γαλακτωματοποιημένο νερό. Αλλά η δεξαμενή πρέπει να καθαριστεί για να αποτρέψετε αυτή τη βρωμιά/βακτήρια από το να βουλώσουν τα φίλτρα και να μπουν μέσα στις μηχανές. Το μόνο που είναι λογικό είναι να νοιαστείτε για τη δεξαμενή σας έτσι ώστε το καύσιμό σας να φερθεί καλά στις μηχανές σας.

    4.  Το Καύσιμο και η Δεξαμενή είναι χάλια: Μην εγκαταστήσετε το Aquafighter σ’ αυτή τη δεξαμενή. Είτε χρησιμοποιείτε Aquafighter είτε όχι, αν η δεξαμενή σας έχει αυτή την εικόνα, δεν θα έπρεπε να βάλετε αυτό το καύσιμο σε οτιδήποτε πολύτιμο. Καθαρίστε αυτή τη δεξαμενή καταλλήλως, εγκαταστήστε το Aquafighter και ξεκινήστε μια νέα εποχή καθαρής δεξαμενής και καθαρού & λαμπερού καυσίμου.

Το Aquafighter® είναι ένα καταπληκτικό προϊόν, αλλά δεν είναι μαγεία.

Πως μπορείτε να λέτε ότι το Aquafighter® θα “στιλβώσει” το πετρέλαιο;

Το Aquafighter σηματοδοτεί την πρώτη φορά στην ιστορία του κόσμου όπου είναι δυνατόν να αφαιρέσετε όλους τους τύπους νερού, συμπεριλαμβανόμενου του δεσμευμένου, του γαλακτωματοποιημένου, του ανασταλμένου και του ελεύθερου νερού, από το καύσιμό σας απευθείας μέσα από τη δεξαμενή. Τα ακριβά μηχανήματα στίλβωσης καυσίμου και οι υπηρεσίες στίλβωσης καυσίμου πρέπει πρώτα να αφαιρέσουν το καύσιμο από τη δεξαμενή για να το καθαρίσουν και ακόμη και τότε δεν μπορούν να αφαιρέσουν το νερού στο 100% και κάτω από 200ppm. Το Aquafighter αφαιρεί το νερό από τη δεξαμενή με 100% αποτελεσματικότητα σε λιγότερο από 65ppm. Συμφωνούμε ότι αυτό είναι καταπληκτικό!

Τι αποδείξεις έχετε ότι το Aquafighter® είναι τόσο επαναστατικό;

Κατά τα πρώτα 2 χρόνια του, το Aquafighter χρησιμοποιόταν κατά αποκλειστικότητα από μια εταιρία καυσίμων στην Ευρώπη (μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες καυσίμων στον κόσμο). Σ’ αυτό το διάστημα, το Aquafighter χρησιμοποιήθηκε για να στιλβώσει περισσότερα από 1.700.000 λίτρα καυσίμου με “καταγεγραμμένο νερό” το οποίο κανονικά κόστιζε περισσότερο από 0,60$ ανά λίτρο για να το διυλίσουν. Αντί να διυλίσουν αυτό το καύσιμο, το Aquafighter έσωσε το 90% αυτού του καυσίμου και επιστράφηκε στο πρατήριο καυσίμων για να πουληθεί στη λιανική. Ένα τεράστιο ποσό χρημάτων εξοικονομήθηκε! Για κάθε διανομή καυσίμου στο πρατήριο υπήρχε ένα εργαστηριακό τεστ που διεξαγόταν για να καθορίσει το περιεχόμενο σε νερό, σε μικρά σωματίδια και την ποιότητα του καυσίμου. Σε περισσότερα από 100 από αυτά τα κρίσιμα τεστ σε αυτήν την περίοδο των πάνω από δύο χρόνων, το Aquafighter παρείχε τέλειο καύσιμο με λιγότερα από 70ppm στο 100% αυτής της περιόδου.

Επιπρόσθετα, το Aquafighter εγκαταστάθηκε στις δεξαμενές καυσίμου του ίδιου του πρατηρίου, αφού αυτές είχα καθαριστεί πλήρως και ο έλεγχος κάθε 6 μήνες έδειξε ότι το καύσιμο στον πάτο της κάθε δεξαμενής ήταν καθαρό και λαμπερό στο 100% των περιπτώσεων και ελέγχθηκε και βρέθηκε με λίγα ppm, συγκεκριμένα με 60ppm σε κάθε περίπτωση. Επίσης έχουμε διεξάγει δοκιμές στα περίφημα Εργαστήρια Saybolt στη Σουηδία, οι οποίες δείχνουν 100% αποτελεσματικότητα με λιγότερα από 64ppm και σε περιπτώσεις έκθεσης για περισσότερο από 1 εβδομάδα στο Aquafighter, στο χαμηλό ποσό των 40ppm. (Το καύσιμο σε κάθε έλεγχο στο πρατήριο καυσίμων όπως επίσης και το καύσιμο στα Εργαστήρια Saybolt ήταν B7 Diesel. Το δείγμα αναφοράς στα τεστ της Saybolt το οποίο δεν είχε μεταχειριστεί με το Aquafighter έδειξε 363ppm.)

Ποία είναι η ιστορία της εφαρμοσμένης χρήσης του Aquafighter®;

Το Aquafighter αναπτύχθηκε αρχικά το 20105 και από τότε περισσότερα από 7000 εργαστηριακά τεστ έχουν διεξαχθεί, τα οποία έδειξαν ότι το Aquafighter αφαιρεί το δεσμευμένο νερό σε λιγότερο από 65ppm σε κάθε ανεξάρτητο δείγμα ελέγχου. Επιπρόσθετα, ο πρώτος που υιοθέτησε το Aquafighter ήταν μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες καυσίμων στην Ευρώπη. Κατά τα 2 πρώτα χρόνια με αυτήν την εταιρία καυσίμων περισσότερα από 1.700.000 λίτρα καυσίμου γεμάτο με δεσμευμένο νερό ανακτήθηκε, μεταχειρίστηκε από το Aquafighter και έπειτα πωλήθηκε στη λιανική. Αυτή είναι μια τεράστια οικονομία χρημάτων προστιθέμενη σε τεράστια κέρδη πωλήσεων, καθώς αυτό απέτρεψε το να δαπανηθούν μεγάλα χρηματικά ποσά για να χαραμιστεί το κακό καύσιμο και επέτρεψε το προηγούμενα κακό καύσιμο να γίνει ξανά πωλήσιμο στη λιανική. Επίσης, στην αναφερόμενη περίοδο μεταξύ του Σεπτεμβρίου του 2019 και του Σεπτεμβρίου του 2020 στα 170 πρατήρια καυσίμων τα οποία διατηρεί η DieselCare AS απευθείας, χρησιμοποιώντας Aquafighter, υπήρξαν συνολικά μηδέν παράπονα για τα καύσιμα και ένα 50% σε μείωση στη χρήση φίλτρων αντλιών.

Αυτό είναι 100% επιτυχία και κάνει τη χρήση του Aquafighter ένα καθαρό κέρδος για τα πρατήρια καυσίμων από την οικονομία μόνο στην αντικατάσταση φίλτρων.

Θα καθαρίσει το Aquafighter® την βρώμικη δεξαμενή μου;

Το Aquafighter δεν θα αφαιρέσει μεγάλα κομμάτια βρωμιάς, δεν θα καθαρίσει τα βακτήρια τα οποία υπάρχουν στην δεξαμενή σας και δεν θα επανορθώσει το ήδη χαλασμένο πετρέλαιο. Παρόλα αυτά, το Aquafighter θα αφαιρέσει κατά 100% το νερό στο εκπληκτικό 65ppm και θα αφαιρέσει περίπου το 90% των μικρών σωματιδίων από το καύσιμό σας. Πρέπει να σημειωθεί ότι αφού το Aquafighter μπει στη δεξαμενή σας, θα σταματήσει την περαιτέρω ανάπτυξη των βακτηρίων και θα αποτρέψει το καύσιμο από το να υποβιβαστεί γρήγορα. Συνιστούμε να καθαρίσετε την δεξαμενή σας αν είναι βρώμικη και να χρησιμοποιείτε το Aquafighter με συνέπεια έτσι ώστε να μην έχετε ποτέ να κάνετε με το χάος που δημιουργούν τα βακτήρια. Μην προκαλέσετε το χάος από μόνοι σας.

Γιατί το Aquafighter® είναι καλύτερο από τα ποικίλα χημικά και πρόσθετα στην αγορά;

Το Aquafighter είναι μια θεραπεία για τον νερό στη δεξαμενή σας και στο σύστημα καυσίμου σας καθώς αφαιρεί το νερό με το που μπαίνει στη δεξαμενή σας και το αποτρέπει από το να προκαλέσει οποιαδήποτε ζημιά ή από την ανάπτυξη μούχλας/βακτηρίων/μικροβίων. Τα χημικά και τα άλλα απορροφητικά υλικά το μόνο κάνουν είναι να αποτρέπουν τα κακά που προκαλούνται από την παρουσία του νερού στη δεξαμενή σας, στο σύστημα καυσίμου σας και στη μηχανή σας. Επίσης, το Aquafighter είναι τελείως ασφαλές να το χειριστείτε και δεν περιέχει τραχιά ή επικίνδυνα χημικά. Πολλά πρόσθετα, χημικά και απορροφητικά υλικά περιέχουν ουσίες οι οποίες είναι τρομερές για το περιβάλλον, επικίνδυνα να τα ακουμπήσεις και κάποια προκαλούν ακόμη και καρκίνο. Εμείς δεν συνηγορούμε στο να βάλουμε τους πελάτες μας και τους συναδέλφους τους σε κίνδυνο.

Γιατί θα χρειαστώ το Aquafighter® αν έχουν διαχωριστή νερού;

Ένας διαχωριστής νερού δεν αφαιρεί καθόλου νερό από τη δεξαμενή σας και το μόνο που αφαιρεί είναι το ελεύθερο νερό αφού αυτό εισέλθει στο σύστημα καυσίμου σας. Στην πραγματικότητα, ένας διαχωριστής νερού δεν φτιάχνεται για να αφαιρέσει το δεσμευμένε/γαλακτωματοποιημένο νερό και σχεδόν ποτέ ένας κατασκευαστής μηχανών δεν καλύπτει τη ζημιά που προκαλείται από το νερό στην εγγύηση. Είναι ευθύνη του πελάτη να προστατέψουν την δεξαμενή τους και τη μηχανή τους από το δεσμευμένο νερό. Άλλα μην ξεγελαστείτε, οι κατασκευαστές θα ήθελαν πολύ να σας πουλήσουν κάποια γνήσια ανταλλακτικά.

Είναι λογικό το να χρησιμοποιήσω το Aquafighter® μόνο για να αφαιρέσω το νέο που κατακάθεται στον πάτο της δεξαμενής μου;

Το Aquafighter είναι η πιο άνετη, καθαρή, φιλική προς το περιβάλλον και γρήγορη λύση για να αφαιρέσετε το ελεύθερο νερό. Παρόλα αυτά, σε κάποιες περιπτώσεις συνιστούμε είτε να αδειάσετε είτε να ρουφήξετε αυτό το νερό επειδή κάτι τέτοιο δεν κοστίζει και δεν παίρνει πολύ χρόνο. Αλλά αν οι περιστάσεις το επιβάλουν, το Aquafighter θα εγκλωβίσει το ελεύθερο νερό στις περισσότερες δεξαμενές δε λιγότερο από 1 ώρα και ουσιαστικά θα σας ελευθερώσει από αυτήν την ακαταστασία.

Τι γνώμη έχετε για τα άλλα προϊόντα που ισχυρίζονται ότι απορροφούν το νερό μέσα στη δεξαμενή;

Υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά τα οποία πηγαίνουν στον πάτο της δεξαμενής και απλά απορροφούν το ελεύθερο νερό. Όμως, αυτά τα προϊόντα θα αφαιρέσουν μόνο το νερό το οποίο έχει ήδη πέσει τον πάτο της δεξαμενής. Αυτά τα προϊόντα θα κάνουν επίσης και τουλάχιστον 24 ώρες να απορροφήσουν το ελεύθερο νερό, δεν μπορούν να αφαιρέσουν το δεσμευμένο νερό αποτελεσματικά, συχνά δεν είναι 100% αποτελεσματικά στο να απορροφούν το ελεύθερο νερό και συχνά περιέχουν δηλητηριώδη χημικά. (Δείτε τη σύγκριση του Aquafighter με αυτά τα προϊόντα παρακάτω)


Κάθε δοκιμαστικός κάδος στην παρακάτω σύγκριση περιείχε 6 λίτρα καύσιμου πετρελαίου γαλακτωμένου με 250ml νερού (4,17% σε περιεχόμενο νερό ή 41.700ppm). Οι προδιαγραφές για το πετρέλαιο στην Ευρώπη είναι 200ppm και το στάνταρ των μηχανών στίλβωσης SAE J1488_201010 ελέγχουν από 2500ppm νερού στο καύσιμο.

Μπορείτε να δείτε “καθαρή και λαμπερή” διαφάνεια στο δείγμα του Aquafighter εντός 24 ωρών και καμία αλλαγή στο δείγμα του άλλου προϊόντος μετά από 36 ώρες. Στο δείγμα του άλλου προϊόντος δόθηκαν επιπλέον 12 ώρες για να επιτύχουν οποιαδήποτε διαφορά, το οποίο δεν είναι ικανό να κάνει καθώς δεν είναι ένα προϊόν που φτιάχτηκε για να αφαιρεί δεσμευμένο νερό.

Πόσο νερό αιχμαλωτίζει το Aquafighter®;

Εξαρτάται από το προϊόν του Aquafighter. Έχουμε Aquafighter τα οποία μπορούν να αιχμαλωτίσουν και να αφαιρέσουν έως και 90 λίτρα νερού.

Πως ελέγχω για να δω αν το Aquafighter® μου είναι γεμάτο;

Μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω:

1. Ελέγξτε την δεξαμενή με το Aquafighter Dipstick Indicator (Ράβδος Ένδειξης Aquafighter) διαμέσου του ανοίγματος του βυθομετρικού σωλήνα για να ανιχνεύσετε την παρουσία δεσμευμένου νερού. Αυτή είναι η ευκολότερη και πιο ακριβής μέθοδος και μ’ αυτήν θα μπορείτε να γνωρίζετε αν το κύριο Aquafighter σας είναι γεμάτο.

2. Παρακολουθήστε τον διαχωριστή νερού για τα πρώρα ίχνη νερού.

3. Τραβήξτε επάνω το Aquafighter από τον πάτο της δεξαμενής ώστε να το ελέγξετε οπτικά.

4. Χρησιμοποιήστε μια αναγόμωση ράβδου βύθισης ως έλεγχο για δεσμευμένο νερό.

Πόσο θα κρατήσει το Aquafighter® μου;

Υπό κανονικές συνθήκες και με το σωστό μέγεθος του Aquafighter για τη δεξαμενή σας, το Aquafighter θα κρατήσει τη δεξαμενή σας τελείως ελεύθερη από νερό για τουλάχιστον 1 χρόνο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν καταστάσεις όπως κακό καύσιμο, υψηλή υγρασία και διαρροές που μπορούν να επηρεάσουν αυτό το χρονικό διάστημα. Σε περιπτώσεις όπου έχετε υπερβάλλουσες ποσότητες νερού στη δεξαμενή σας, το Aquafighter θα καθαρίσει την δηλωμένη του ποσότητα νερού, γλιτώνοντας ακριβές ζημιές, χρόνο μη λειτουργίας, καθαρισμούς και επισκευές.

Πως πετάω το Aquafighter® αφού έχει χρησιμοποιηθεί;

Το Aquafighter πρέπει να πετιέται ως “ειδικό απόβλητο”, στο τοπικό σας κατάστημα ανταλλακτικών ή σε οποιαδήποτε άλλο μέρος συλλέγονται φίλτρα λαδιού και άλλα παρεμφερή προϊόντα.

Θα βλάψει το Aquafighter® το καύσιμό μου;

Όχι. Στην πραγματικότητα, το Aquafighter θα κάνει το καύσιμό σας καλύτερο από ότι ήταν όταν έφυγε από το διυλιστήριο.

Θα έπρεπε να ανησυχώ για το Aquafighter® αν διασταλεί πάρα πολύ;

Όχι. Το ύφασμα-μεμβράνη του Aquafighter είναι σχεδιασμένο να αντέχει στην διαστολή. Σχεδιάζεται έτσι ώστε να υπάρχει μηδενικό ρίσκο όταν το αφαιρείτε από τη δεξαμενή όταν είναι γεμάτο. Αν ακολουθήσετε τις κατευθυντήριες γραμμές για κατάλληλη πρόσβαση ανάλογα με το μέγεθος της οπής της δεξαμενής, μπορείτε να αφήσετε το Aquafighter στη δεξαμενή σας για πολλά χρόνια και να είστε σε θέση να το ανακτήσετε εύκολα από την ίδια οπή.

Θα πρέπει να ανησυχώ για το αν το Aquafighter® σκιστεί ή σπάσει;

Όχι. Αν δεν το κόψετε σκοπίμως, το αλλοιώσετε ή το τραβήξετε απότομα πάνω σε λεπίδα μαχαιριού, το Aquafighter δεν θα σπάσει. Το ύφασμα του Aquafighter είναι ισχυρό και ανθεκτικό και θα κρατήσει το τζελ εγκλεισμένο μέσα του.

Πόσο κοστίζει το Aquafighter®;

Αυτό εξαρτάται από τη χώρα σας και τον μεταπωλητή του Aquafighter. Παρόλα αυτά, το Aquafighter είναι η απόλυτα αποτελεσματική και πιο οικονομική λύση για να κρατήσετε την δεξαμενή του πετρελαίου σας τελείως ελεύθερη από νερό, συμπεριλαμβανόμενου του δεσμευμένου νερού, διαρκώς.

Τι είναι το δεσμευμένο νερό στο καύσιμο πετρέλαιο;

Το δεσμευμένο νερό είναι νερό το οποίο είναι κολλημένο στα μόρια του καύσιμου πετρελαίου το οποίο δεν πέφτει στον πάτο της δεξαμενής και δεν θα διαχωριστεί από έναν διαχωριστή νερού. Ακόμη και με 1% βιο-ντίζελ προστιθέμενο στο κανονικό πετρέλαιο, το δεσμευμένο νερό απορροφάται μέσα στο καύσιμο σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό και γίνεται μια σημαντικά μεγαλύτερη απειλή για τον κινητήρα σας και για το σύστημα καυσίμου. Μπορείτε να αναγνωρίσετε το δεσμευμένο νερό καθώς κάνει το καύσιμο νεφελώδες και δύσκολο να δείτε δια μέσω του καυσίμου.

Τι είναι το βιο-δεσμευμένο νερό;

Το βιοντίζελ έχει έως και 25 φορές περισσότερο κορεσμό υγρασίας από το κανονικό πετρέλαιο. Με την εισαγωγή οποιασδήποτε ποσότητας βιοκαυσίμου στο πετρέλαιο, το δεσμευμένο νερό επικρατεί ακόμη περισσότερο. Στην πραγματικότητα, το βιοκαύσιμο αυξάνει σημαντικά το σημείο κορεσμού του καυσίμου ακόμη και με ένα μικρό ποσοστό προστιθέμενου βιοκαυσίμου.

Συνοπτικά: Περισσότερο περιεχόμενο σε βιο-καύσιμο = Περισσότερο περιεχόμενο δεσμευμένου νερού.

Πως επηρεάζει το δεσμευμένο νερό την δεξαμενή και το σύστημα καυσίμου μου;

Το δεσμευμένο νερό είναι νερό και κάνει όλη τη ζημιά που κάνει το νερό στο οτιδήποτε. Θα σκουριάσει τη δεξαμενή, θα καταστρέψει τα μεταλλικά κομμάτια στον κινητήρα και στο σύστημα καυσίμου σας, θα κάνει τον κινητήρα σας να λειτουργεί σαν ξεχαρβαλωμένος, μπορεί να σκοτώσει τον κινητήρα σας, μπορεί να προκαλέσει γρηγορότερο υποβιβασμό του καυσίμου σας, θα αναπτύξει μούχλα και βακτήρια και πολλά άλλα όχι άριστα πράγματα.

Πως μπορώ να ξεφορτωθώ το δεσμευμένο νερό;

Από τη στιγμή που το δεσμευμένο νερό δεν μπορεί απλά να αδειάσει από τη δεξαμενή, υπάρχουν στα αλήθεια 3 επιλογές:

  1. Μπορείτε να νοικιάσετε μια εταιρία στίλβωσης η οποία θα φέρει ένα φορτηγό στη δεξαμενή σας, θα τραβήξει έξω από τη δεξαμενή σας το κακό και το καλό καύσιμο, θα επεξεργαστεί – με κόστος – το καύσιμό σας μέσω ενός φυγοκεντρητή ή/και θα το περάσει από ένα φίλτρο ή δύο ή τρία ή και ακόμη περισσότερα και μετά θα ρίξει πάλι, με αντλία, το στιλβωμένο καύσιμο στη βρώμικη δεξαμενή σας. Μια όχι καταπληκτική επιλογή, αλλά την κατανοούμε αν θέλετε να επιχορηγήσετε την υποθήκη της θερινής κατοικίας της εταιρίας στίλβωσης του καυσίμου σας!
  2. Μπορείτε απλά να εισάγετε το καύσιμο με το υψηλό περιεχόμενο σε νερό μέσα στον κινητήρα σας και να ευχηθείτε για το καλύτερο. Αυτό είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι Ρώσικης ρουλέτας για τον κινητήρα!
  3. Μπορείτε να κρατήσετε το Aquafighter ενεργό στη δεξαμενή σας διαρκώς και να μη χρειαστεί να ανησυχήσετε ποτέ ξανά για το νερό. Σίγουρα εμείς εφεύραμε το Aquafighter, αλλά η 3η επιλογή μοιάζει να είναι η τέλεια επιλογή για όλους

Μπορεί το δεσμευμένο νερό να προκαλέσει βακτήρια και έντομα πετρελαίου;

Απολύτως. Το νερό και το δεσμευμένο και το ελεύθερο παρέχει το οξυγόνο το οποίο ξεκινάει τις αποικίες βακτηρίων και τροφοδοτεί την ταχύτατη ανάπτυξή τους.

Μπορείτε να δείτε μια κοινή ανακάλυψη σε δεξαμενές καυσίμου στις φωτογραφίες παρακάτω. Κρατώντας το Aquafighter ενεργό στη δεξαμενή σας διαρκώς θα αποτρέψει αυτό το βακτηριακό χάος από το να συμβεί ποτέ στις δεξαμενές σας.

Πως αποτρέπει το Aquafighter® τα βακτήρια και τα έντομα του πετρελαίου;

Το Aquafighter αφαιρεί όλο το νερό από τη δεξαμενή έτσι ώστε να μην υπάρχει οξυγόνο ώστε τα βακτήρια να πολλαπλασιαστούν και να αναπτυχθούν.

Γιατί το Aquafighter® αποκαλείται μια “Λύση Βήματος-1”;

Το Aquafighter είναι μια “Λύση Βήματος-1” επειδή αφαιρεί τελείως το νερό σε πρώτη φάση κατά τη διαδικασία της διανομής καυσίμου, η οποία είναι μέσα στη δεξαμενή σας. Καθώς το νερό εισάγεται μέσα στη δεξαμενή καυσίμου σας, το Aquafighter το εξουδετερώνει. Στην πραγματικότητα, το νερό θα εξαλειφθεί πριν καν μπορέσει να κάνει ζημιά στη δεξαμενή, την αντλία, το σύστημα καυσίμου ή τον κινητήρα σας.

Μπορώ να εμπιστευτώ το Aquafighter® για να καθαρίσει το νερό μέσα από το καύσιμό μου στη δεξαμενή;

Η αποτελεσματικότητα του Aquafighter έχει αποδειχθεί επιστημονικά στο εργαστήριο, σε δεξαμενές καυσίμου οχημάτων καθώς και σε δεξαμενές πρατηρίων καυσίμων. Το Aquafighter θα αφαιρέσει όλο το νερό, εξαγνίζοντας το πετρέλαιο σε καλύτερο και από τις προδιαγραφές καύσιμο. Παρόλα αυτά, αν το καύσιμό σας έχει ήδη υποβιβαστεί, ούτε το Aquafighter ούτε καμία άλλη μηχανή ή μαγική συνταγή δεν μπορούν να επαναφέρουν αυτό το καύσιμο. Η βέλτιστη επιλογή σας είναι να βάλετε το Aquafighter αμέσως στη δεξαμενή σας και να δώσετε στον εαυτό σας την απόλυτη προστασία καυσίμου στον κόσμο.

Μπορώ να βάλω το Aquafighter® σε δεξαμενή που δεν έχει καθαριστεί;

Ναι. Ενώ είναι πάντα η καλύτερη επιλογή να δουλεύετε με μια καθαρή δεξαμενή, το Aquafighter θα βγάλει το νερό μέσα από το πετρέλαιο σε μια δεξαμενή η οποία έχει βακτήρια και βρωμιά.

Related posts