Η MBGroup σας παρουσιάζει κατά αποκλειστικότητα το καινοτόμο προϊόν για ρεζεβρουάρ πετρελαίου AquaFighter

Aquafighter® Fleet

Ο Στόλος οχημάτων σας του Aquafighter

Προστασία Εναντίον Βρωμιάς, Σκόνης & Νερού: Κρατήστε τον εξοπλισμό σας στο υψηλότερο επίπεδο και σώστε χρήματα, χρόνο απραξίας και πονοκεφάλους.

Ο Στόλος οχημάτων σας του Aquafighter® σχεδιάστηκε ειδικά για μηχανές diesel όπου η βρωμιά καθώς και το νερό θέτουν ένα συγκεκριμένο ρίσκο στην δεξαμενή καυσίμου και τελικά για το σύστημα καυσίμου και την μηχανή. Αυτό είναι ιδιαίτερα πολύτιμο για την κατασκευή, την εξόρυξη, την γεωργία, τα φορτηγά και τη ναυσιπλοΐα όπου η βρωμιά και η σκόνη είναι συνήθεις σε μεταφορές πετρελαίου, η σκόνη συχνά μπαίνει από το περιβάλλον και η βρωμιά και οι ρύποι συλλέγονται στο στόμιο γόμωσης.

Τί είναι ο Στόλος οχημάτων σας του Aquafighter®:

1. Ο Στόλος οχημάτων σας του Aquafighter® περιέχει Τεχνολογία Aquafighter® η οποία στιλβώνει ενεργά το πετρέλεαιο μέσα στη δεξαμενή αφαιρώντας όλο το δεσμευμένο νερό και το ελεύθερο νερό από την κορυφή μέχρι τον πάτο της δεξαμενής.

2. Ο Στόλος οχημάτων σας του Aquafighter® χρησιμοποιεί ένα φίλτρο-σωλήνα 70 micron το οποίο συλλέγει την βρωμιά, τη σκόνη και τα μεγάλα σωματίδια πρίν να μπορέσουν να εισέλθουν στη δεξαμενή σας κατά τη διάρκεια του γεμίσματος και από το περιβάλλον.

3. Ο Στόλος οχημάτων σας του Aquafighter® είναι γρήγορο και απλό να εγκατασταθεί και να αντικατασταθεί για να παρέχει συνεχή προστασία για την δεξαμενή, το σύστημα καυσίμου και τη μηχανή απο ζημιά που δημιουργούν το νερό, η σκόνη και η βρωμιά.

Ο Στόλος οχημάτων σας του Aquafighter®: Τα Αποτελέσματα:

 • Μειώνει την αντικατάσταση του φίλτρου πετρελαίου σε πάνω απο 60%
 • 20-30% Μεγαλύτερος χρόνος ζωής της αντλίας πετρελαίου
 • 20-30% Μεγαλύτερος χρόνος ζωής του συστήματος ψεκασμού καυσίμου
 • 20-30% Μικρότερη ζημιά του στόμιου ψεκασμού
 • 50% Μικρότερος καθαρισμός δεξαμενής
 • Σημαντικά μικρότερος χρόνος απραξίας και καθυστέρησης εργασιών
 • Εύκολο στη χρήση και χρειάζεται μόνο 20 δευτερόλεπτα για να αντικατασταθεί
 • Αποτρέπει τελειως τα έντομα, τα βακτήρια και τα μικρόβια του πετρελαίου

Υπάρχουν πολλά προϊόντα, διαδικασίες και πρόσθετα τα οποία χρησιμοποιείτε τώρα για να πολεμήσετε τις παρενέργειες του νερού, της βρωμιάς και των σωματιδίων στο πετρέλαιό σας (Κανένα από αυτά δεν αποτελούν θεραπεία και όλα τους κοστίζουν χρόνο και χρήματα).

 1. Βακτήρια, Μαγιά, Μούχλα και Μικρόβια
 2. Διάβρωση Μηχανής και Δεξαμενής
 3. Βουλωμένα Φίλτρα
 4. Μηχανές που δεν Δουλεύουν
 5. Κόστη Επισκευής και Καθυστερήσεις στη Δουλειά
 6. Ζημιά στην αντλία Πετρελαίου
 7. Μπλοκάρισμα του Ψεκασμόυ του Καυσίμου, Ζημιά και Δυσλειτουργία
 8. Μικρή Απόδοση και Δυσλειτουργία Μηχανής

Πόσο σας κοστίζει αυτό;

$. Γυάλισμα καυσίμου

$. Συχνός Καθαρισμός της Δεξαμενής

$. Αντικατάσταση Φίλτρων Συχνά

$. Ζημιά στη Δεξαμενή

$. Χρόνος Απραξίας

$. Δουλειά που δεν γίνεται έγκαιρα

$. Πληρωμή Χειριστών για το Χρόνο Απραξίας

$. Αντικατάσταση Αντλίας Πετρελαίου

$. Επισκευή Μπεκ Καυσίμου

$. Αντικατάσταση Μπεκ Καυσίμου

$. Μειωμένος χρόνος ζωής Μηχανής

 

Ο Στόλος οχημάτων σας του Aquafighter® είναι η απόλυτη θεραπεία και η καλύτερη δυνατή λύση καθώς μειώνει τη βρωμιά και τα σωματίδια και καθαρίζει το νερό από το καύσιμο σε λιγότερο απο 70ppm. Αυτή είναι η μακράν καλύτερη ποιότητα καυσίμου από το διυληστήριο!

 

Όλες οι μηχανές και οι δεξαμενές αποθήκευσης στις οποίες έχει εφαρμογή ο Στόλος οχημάτων σας του Aquafighter® θα ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία:

1. Ο Στόλος οχημάτων σας του Aquafighter® θα ταιριάξει σε ανοίγματα απο 30 χιλιοστά έως 70 χιλιοστά.

2. Εγκαταστήστε το στη δεξαμενή μέσω της οπής γεμίσματος ασφαλίζοντας τον προσαρμοζόμενο σφυγκτήρα γύρω από το άνοιγμα.

3. Επιτρέψτε στον Στόλο οχημάτων σας του Aquafighter® να παραμείνει στη δεξαμενή όλο τον καιρό, ακόμη και κατά τη διάρκεια του γεμίσματος.

4. Επιθεωρήστε τον Στόλο οχημάτων σας του Aquafighter® αφαιρόντας τον απο την δεξαμενή κάθε 2 εβδομάδες, ελέγξτε για βρωμιά και μπλοκάρισμα σωματιδίων μέσα στο φίλτρο καθώς και για παγίδευση νερού στον πάτο του φίλτρου.

5. Αν το γέμισμα σταματάει αυτόματα, αν η βρωμιά καλύπτει περισσότερο απο το 30% των τοιχομάτων του φίλτρου ή το τμήμα του πάτου του φίλτρου έχει φτάσει την γραμμή πληρότητας του νερού, είναι καιρός να αντικαταστήσετε τον Στόλο οχημάτων σας του Aquafighter® σας.

 

Ο Στόλος οχημάτων σας του Aquafighter® είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για να προστατέψετε την δεξαμενή καυσίμου σας, του συστήματος καυσίμου και της μηχανής καί από το νερό και από τη βρωμιά. Στην πραγματικότητα, ο Στόλος του Aquafighter πάντα, θα κρατά περιχόμενο του νερού του καυσίμου σας κάτω απο 70ppm, το οποίο είναι ουσιαστικά λιγότερο από κάθε μηχανή στίλβωσης καυσίμου και σχεδόν 1/3 του ποσού που επιτρέπεται απο την Ευρωπαϊκή ποιότητα καυσίμου του διυληστηρίου.

Δεν υπάρχει καλύτερη προστασία καυσίμου απο τον

Related posts