ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΕΤΙΚΈΤΑ

Η ιδιωτική σας ετικέτα !

ENERGY DRINKS

POWERED BY EUROPA PL

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΟΤΑ

Η MB GROUP σε αποκλειστική συνεργασία με την EUROPA PRIVATE LABELS εξυπηρετεί με μεγάλη επιτυχία και συνέπεια μεγάλες εταιρείες
Με την MB GROUP έχετε δίπλα σας μια εταιρεία που με την τεχνογνωσία της θα σας βοηθήσει στην προώθηση του προϊόντος σας, με ένα από τα καλύτερα τμήματα μάρκετινγκ.

Η λύσεις στα σύνθετα προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε στην στρατηγική και την επικοινωνιακή πολιτική για την αναγνωρισιμότητα σας, παρέχετε από την EUROPA PRIVATE LABELS.

Το τμήμα παροχής συμβούλων μας σας βοηθάνε με τις γνώσεις τους στις επιχειρηματικές σας ανάγκες.

ΝΕΡΟ

POWERED BY EUROPA PL

WATER

Το φυσικό μεταλλικό νερό έχει αποκλειστικά υπόγεια προέλευση και εμφιαλώνεται επιτόπου στην πηγή προέλευσής του.

Οι κοινοτικές οδηγίες απαγορεύουν οποιαδήποτε κατεργασία ή απολύμανση στο φυσικό μεταλλικό νερό, εν αντιθέσει με το επιτραπέζιο.

Η υπόγεια προέλευση του φυσικού μεταλλικού νερού, καθώς και η απαγόρευση οποιασδήποτε δραστηριότητας σε ικανοποιητική απόσταση γύρω από τη γεώτρηση εξασφαλίζουν την προστασία του από τυχόν μικροβιακό φορτίο.

Πρακτικά, η σύσταση του φυσικού μεταλλικού νερού μπορεί να διαφέρει από αυτήν του κοινού πόσιμου νερού (επιτραπέζιου), π.χ. να είναι πιο πλούσια σε διάφορα μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όπως το μαγνήσιο, το ασβέστιο, το κάλιο κλπ.

Με απλά λόγια, ένα φυσικό μεταλλικό νερό επιτρέπεται να μην πληροί ορισμένες από τις προδιαγραφές του πόσιμου νερού (επιτραπέζιου).

Για κάποιες παραμέτρους του δεν ορίζονται ανώτατα ­επιτρεπόμενα όρια ή ορίζονται όρια διαφορετικά από αυτά που ισχύουν για το κοινό επιτραπέζιο νερό.

Η μόνη επεξεργασία που επιτρέπεται στο φυσικό μεταλλικό νερό είναι η αφαίρεση ή η προσθήκη διοξειδίου του άνθρακα, οπότε το νερό χαρακτηρίζεται «φυσικά ανθρακούχο», «με προσθήκη διοξειδίου του άνθρακα» ή «ενισχυμένο με αέριο της πηγής», αναλόγως την περίπτωση.

MALT DRINKS

POWERED BY EUROPA PL

MALT DRINKS

Τα ποτά βύνης παράγονται από βύνη κριθαριού, η οποία χρησιμοποιείται για τη ζύμωση στη μπύρα.

Σε αντίθεση με τη μη αλκοολούχο μπύρα, τα ποτά βύνης γίνονται χωρίς ζύμωση, οπότε δεν υπάρχει ανάγκη φιλτραρίσματος αλκοόλης.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία του κριθαριού εξασφαλίζει ότι το προϊόν αυτό είναι εντελώς χωρίς οινόπνευμα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να πωλείται σε αγορές όπου απαγορεύεται το οινόπνευμα.

ΚΑΦΕΣ

POWERED BY EUROPA PL

COFFEE

Τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, όπως ο καφές και το τσάι, βελτιώνουν γρήγορα την ποιότητα των προϊόντων τους και εισάγουν καινοτομία για να προσελκύσουν την προσοχή καταναλωτών με γνώμονα τις τιμές που θέλουν καλά προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές, λένε οι παρατηρητές της βιομηχανίας.
ESPRESSO BLEND 100%, ESPRESSO BLEND DECAFEINE, COLOMBIA ORIGIN, PAPUA NEW GUINEA ORIGIN, ETHIOPIA ORIGIN, CLASSIC, DECAFEINE

SOFT DRINKS

POWERED BY EUROPA PL

SOFT DRINKS

Ευχάριστα στη γεύση, εύκολα διαθέσιμα και προσιτά στην τιμή, τα αναψυκτικά αποτελούν ένα σχετικά νέο προϊόν με αυξανόμενη ζήτηση

Δίνουν έντονη αίσθηση εξουδετέρωσης της δίψας και της δροσιάς στο αθρώπινο σώμα.

Τα ποτά τύπου Cola περιέχουν καφεΐνη που έχει διεγερτική δράση στο σώμα.

Τα ποτά τύπου fanta χαρακτηρίζονται από μια γλυκιά, πορτοκαλιά γεύση, και τα Lemonade έχουν μια έντονη ξινή γεύση, ιδανικά για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

ΜΠΥΡΑ

POWERED BY EUROPA PL

BEER

Η μπύρα είναι μια ισχυρή αγορά με μακρά παράδοση και μεγάλη ποικιλία. Ανεξάρτητα από αυτό, μπορούμε να παρατηρούμε συνεχώς την είσοδο μικρότερων παικτών, τοπικών εμπορικών σημάτων και επωνυμιών που αναζητούν έναν συγκεκριμένο πελάτη.

Πριν από λίγο καιρό υπήρξε μια μπύρα με γεύση χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ, η οποία φαίνεται να αποτελεί απάντηση στην αυξανόμενη κατηγορία ποτών RTD.

Υπάρχουν επίσης μη αλκοολούχες μπύρες για όσους δεν καταναλώνουν αλκοόλ.

ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΉΣ ΕΤΙΚΈΤΑΣ

Μεγαλώνουμε μαζί την επιχείρησή σας !

Παραδίδουμε γρήγορα και επαγγελματικά!
Με ασφάλεια και ακρίβεια
null
ΙΔΙΩΤΕΣ
65%
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
80%
ΝΑΥΤΙΛΙΑ
70%
ΔΙΑΝΟΜΗ
100%

Οι δεξιότητές μας

Η ποιότητα της εμπειρίας εκτιμάται σε δεκαετίες

0
Carried out deliveries
0
Tonnes transported
0
Delivery areas
0
Our clients
Ψάχνετε για έναν συνεργάτη;