MB GROUP AQUAFIGHTER

Το τέλος του ΝΕΡΟΥ στο ντίζελ

Η DieselCare AS ανέπτυξε μια νέα συνολική λύση συντήρησης δεξαμενής και ποιότητας καυσίμου με βάση την πλατφόρμα τεχνολογίας Aquafighter®

Το Total Tank Maintenance and Fuel Quality Management Solution (TTFQ) από τη DieselCare AS προσφέρει καθαρότερες δεξαμενές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καλύτερο από το προδιαγραφόμενο ντίζελ ανά πάσα στιγμή και συντήρηση σε cruise control εις το διηνεκές.

Το Aquafighter

Είναι μια θεραπεία και όχι μια θεραπευτική αγωγή! βγάζει νερό από το καύσιμο απευθείας στη δεξαμενή, αφαιρεί το νερό από το καύσιμο σε σημαντικά χαμηλότερα ppm από ότι στο διυλιστήριο.

Το Aquafighter

δεν γαλακτωματοποιεί το νερό στα καύσιμα σας όπως ορισμένα πρόσθετα. (Οι γαλακτωματοποιητές έχουν σχεδιαστεί για να απορροφούν νερό στο καύσιμο σας και να το κρύβουν μέσω των φίλτρων καυσίμου και των διαχωριστών νερού και στον κινητήρα σας σε μικρές δόσεις.

Το Aquafighter

Δεν επιλέγει μεταξύ γαλακτωματοποίησης και απογαλακτωματοποίησης (το Aquafighter® απο-γαλακτωματοποιεί και εξουδετερώνει). Είναι μια πραγματικά πράσινη λύση (Λιγότερα απόβλητα, χωρίς περιβαλλοντική ζημιά, χωρίς διαρροή και χωρίς ενέργεια).

Το Aquafighter

Διατηρεί τη δεξαμενή και τα καύσιμα προστατευμένα με την πάροδο του χρόνου.Είναι απλό στην εγκατάσταση και αντικατάσταση και δεν επηρεάζει το καύσιμο. Δεν απαιτεί ενέργεια για να λειτουργήσει, αποτρέπει εντελώς το σφάλμα diesel, δεν έχει επιβλαβείς χημικές ουσίες.

Το Aquafighter

διατηρεί τη δεξαμενή χωρίς νερό (το Aquafighter® δεν μεταφέρει το νερό στο κάτω μέρος της δεξαμενής όπως τα περισσότερα πρόσθετα. Είναι η μόνη λύση που αφαιρεί το νερό από το καύσιμο και το απομονώνει μόνιμα στη μεμβράνη του υφάσματος.)

Το Aquafighter

Δεν δημιουργεί κακές παρενέργειες (Μόνο καθαρό καύσιμο), αποτρέπει πλήρως τα απόβλητα καυσίμων (Δεν χρειάζεται πλέον να γυαλίζεται καύσιμο).Είναι απολύτως ασφαλές στο χειρισμό, δεν ανταλλάσσει ένα πρόβλημα με το άλλο,  δεν απαιτεί σταθεροποιητικά χημικά

Πόσο σημαντικό είναι το ντίζελ χωρίς νερό;
  • Πόσο σημαντικό είναι το ντίζελ χωρίς νερό;

    Εξαρτάται από το πόσο θέλετε να πληρώσετε για όλες τις ζημιές που προκαλεί το νερό στη δεξαμενή, το καύσιμο και τα συστήματα αντλίας. Για να μην αναφέρουμε τις περιστασιακές ή για μερικούς από εμάς περισσότερο από περιστασιακές αξιώσεις πελατών. Το νερό είναι ο δημιουργός των περισσότερων προβλημάτων με το καύσιμο ντίζελ. Από την ανάπτυξη βακτηρίων και μικροβίων (χωρίς νερό = χωρίς βακτήρια) έως τη διάβρωση της δεξαμενής και τα φραγμένα φίλτρα. Υπάρχει μια τεράστια λίστα προβλημάτων και δαπανών που οφείλονται είτε στην παραμέληση του νερού στο καύσιμο και στη δεξαμενή είτε στην αδυναμία χειρισμού αυτού του νερού αποτελεσματικά. Από το 2017 μια μεγάλη διεθνής εταιρεία καυσίμων χρησιμοποιεί αυτήν την τεχνολογία για να εξοικονομήσει μεγάλα χρήματα και να μειώσει το κόστος συντήρησης και την εργασία. Τώρα η DieselCare AS επιτρέπει σε όλους τους σταθμούς καυσίμων και τους χειριστές ντίζελ να αφαιρούν νερό από το καύσιμο απευθείας μέσα στη δεξαμενή και να δημιουργήσουν ένα νέο απλοποιημένο και εξαιρετικά αποτελεσματικό πρόγραμμα συντήρησης δεξαμενών και ποιότητας καυσίμου.

    Σύμφωνα με τον Per Jahnsrud, Διευθύνων Σύμβουλο της DieselCare AS, «Το νερό ήταν πάντα πρόβλημα με το ντίζελ, αλλά όταν εφαρμόστηκε το 5% το βιοντίζελ, το ελεύθερο νερό που ήταν κανονικό δεν ήταν πλέον στο κάτω μέρος της δεξαμενής. Αυτό που βρήκαμε είναι ότι αυτό το νερό απορροφάται τώρα στο καύσιμο ως δεσμευμένο νερό, το οποίο παρουσιάζει όλα τα ίδια προβλήματα με το ελεύθερο νερό, αλλά είναι αδύνατο να αφαιρεθεί με φίλτρα και άλλα μέτρα στο δοχείο και οι λύσεις εκτός δεξαμενής ήταν πολύ λιγότερο από αποτελεσματικές και πολύ ακριβό. Γι ‘αυτό καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για την επίλυση αυτού του προβλήματος και από αυτή την προσπάθεια ήρθε η τεχνολογία Aquafighter. Με το Aquafighter μπορούμε να επιτρέψουμε σε κάθε χειριστή ντίζελ να αφαιρέσει αποτελεσματικά το βιοδεσμευμένο νερό με ένα απλό προϊόν που διατηρεί τόσο το ρεζερβουάρ όσο και το καύσιμο χωρίς νερό ανά πάσα στιγμή. “
    Σήμερα και για τον τελευταίο μισό αιώνα οι εταιρείες καυσίμων και οι πάροχοι συντήρησης χρησιμοποιούν χημικά πρόσθετα, βιοκτόνα που προκαλούν καρκίνο, στίλβωση καυσίμων, αποστράγγιση δεξαμενών, συνεχείς αντικαταστάσεις φίλτρων και κάθε είδους άλλες σκληρές προσπάθειες σε μια προσπάθεια να μειωθεί η επίδραση του νερού στο ντίζελ. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι σταθμοί το αγνοούν και μεταβιβάζουν το πρόβλημα στους πελάτες τους. Και είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψη ότι με κάθε επιπλέον ποσοστό βιοντίζελ αυτό το δεσμευμένο νερό γίνεται πιο σοβαρό καθώς το βιοκαύσιμο είναι 25 φορές πιο ευαίσθητο στον κορεσμό του δεσμευμένου νερού από το πετρέλαιο ντίζελ.
    «Συχνά ακούω από επαγγελματίες καυσίμων ότι δεν έχουν πρόβλημα με το νερό και μερικές φορές λένε ότι δεν έχουν καν νερό. Αλλά το νερό είναι γεγονός της ζωής, γιατί όπου κι αν βρίσκεστε στη Γη, το νερό είναι στον αέρα. Από τη συμπύκνωση από τον αέρα ή το νερό που εισέρχεται στη δεξαμενή από τη διαδικασία παράδοσης, το νερό συσσωρεύεται σε κάποια μορφή σε κάθε δεξαμενή σε κάθε μέρος του κόσμου. Αλλά σήμερα, το Aquafighter είναι διαθέσιμο για να το διαχειριστεί όμορφα. ” ισχυρίζεται ο Steve Schultz με την DieselCare AS, τμήμα ανάπτυξης της τεχνολογίας Aquafighter.

Εάν έχετε αυτοκίνητο ντίζελ ή δεξαμενή καυσίμου που τροφοδοτείται από σωλήνα, το Aquafighter δεν είναι το προϊόν για εσάς. Για αυτές τις εφαρμογές, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε πρόσθετα. Αλλά πάντα κάνετε την έρευνά σας για να ξέρετε τι πραγματικά κάνει αυτό το πρόσθετο στο καύσιμο, το ρεζερβουάρ και τον κινητήρα σας.
«Χρησιμοποιώ το Aquafighter, γιατί είναι το μόνο πράγμα που λειτουργεί»

Επικοινωνήστε μαζί μας

+302510516301

+302521086060

+306989830890

Ωράριο λειτουργίας

Δευ – Παρ 9:00-17:00

Κυριακή Κλειστά

 

Διεύθυνση

Φιλίππου 11, Κρηνίδες, 64003

ΚΑΒΑΛΑ

AQUAFIGHTER Εφαρμογές

Πόσο νερό συσσωρεύεται στη δεξαμενή σας;

Το Aquafighter® Fleet σχεδιάστηκε ειδικά για μηχανήματα ντίζελ όπου η βρωμιά, η σκόνη καθώς και το νερό ενέχουν ιδιαίτερο κίνδυνο για τη δεξαμενή καυσίμου σας και, τελικά, το σύστημα καυσίμου και τον κινητήρα σας.

Το Aquafighter® Fleet είναι η απόλυτη θεραπεία καθώς μειώνει τη βρωμιά και τα σωματίδια και καθαρίζει πλήρως το νερό από το καύσιμο σε λιγότερο από 70ppm. Αυτό σας δίνει πολύ καλύτερη ποιότητα καυσίμου από ό, τι από το διυλιστήριο!

AQUAFIGHTER Συνήθεις Εερωτήσεις

Αυτό εξαρτάται από το μεγαλύτερο άνοιγμα εγκατάστασης του Aquafighter και το μέγεθος της δεξαμενής σας. Η γραμμή Slim Aquafighter είναι για δεξαμενές με ανοίγματα 4cm έως 10cm. Οι Slim Aquafighters έχουν πλάτος 4cm και μήκος από 20cm έως 100cm. Η σειρά Anaconda Aquafighter είναι για δεξαμενές με ανοίγματα 9cm έως 30cm. Οι Anaconda Aquafighters έχουν πλάτος 9cm και μήκος από 150cm έως 900cm. Η γραμμή Canvas Aquafighter προορίζεται για δεξαμενές με ανοίγματα άνω των 25 εκατοστών. Οι Canvas Aquafighters έχουν πλάτος 28cm και μήκος από 36cm έως 72cm. Η σειρά Industrial Aquafighter είναι για δεξαμενές με ανοίγματα άνω των 30 εκατοστών (φρεάτιο). Το Industrial Aquafighters κυμαίνεται από 50cm έως 100cm σε πλάτος και από 200cm έως 800cm σε μήκος.

Σας συνιστούμε να εγκαταστήσετε το Aquafighter σε καθαρό δοχείο. Είτε πρόκειται για νέα δεξαμενή είτε για δεξαμενή που καθαρίστηκε πρόσφατα, το Aquafighter θα καθίσει στο κάτω μέρος της δεξαμενής και θα αφαιρέσει όλο το νερό που εισέρχεται στη δεξαμενή σας μέχρι να γεμίσει. Είτε πρόκειται για νερό που προέρχεται από τη διανομή καυσίμου είτε από το σωλήνα εξαερισμού, ή ακόμη και από διαρροή στο ρεζερβουάρ. Το Aquafighter έχει τη δύναμη να αποσπάσει νερό από μόρια καυσίμου για να διατηρεί το ρεζερβουάρ σας χωρίς νερό και το καύσιμο σας σε λιγότερο από 65ppm νερό. το οποίο είναι ουσιαστικά μηδέν (για να αναφέρουμε πολύ καλύτερα από το πετρελαιοκινητήρα). Ενώ το Aquafighter θα λειτουργεί σε δεξαμενές που δεν είναι εντελώς καθαρές, οι βρώμικες δεξαμενές μπορούν να καλύψουν και να φράξουν τη μεμβράνη υφάσματος Aquafighter και να μην επιτρέψουν στο νερό να εισέλθει στον θάλαμο σύλληψης. Επίσης, το Aquafighter δεν είναι μαγικό, οπότε δεν θα εξαφανίσει θαυματουργικά τη βρωμιά και τα βακτήρια που βρίσκονται στη δεξαμενή σας.

Η σκόνη Aquafighter που βρίσκεται μέσα στην ειδικά κατασκευασμένη μεμβράνη υφάσματος πρέπει να έρθει σε επαφή με την είσοδο νερού και το μείγμα καυσίμου / νερού για να αναγκάσει το νερό να απελευθερωθεί από το καύσιμο και να συλλάβει το νερό μέσα στη μεμβράνη. Εάν υπάρχει αρκετή βρωμιά και συσσώρευση βακτηρίων στη δεξαμενή, ο Aquafighter μπορεί να θάβεται ή η βρωμιά και τα βακτήρια να καλύψουν το ύφασμα καθιστώντας δύσκολη ή αδύνατη την επαφή του υγρού στη δεξαμενή με τον ενεργό Aquafighter. Επιπλέον; Είτε χρησιμοποιείτε το Aquafighter είτε όχι, ο καθαρισμός της δεξαμενής σας είναι μια έξυπνη ιδέα. Ό, τι νερό, βρωμιά και βακτήρια που βρίσκονται στη δεξαμενή σας θα βρεθούν στα μηχανήματα, τον εξοπλισμό και τα φίλτρα σας. Η αντικατάσταση φίλτρου, ο καθαρισμός δεξαμενών, τα πρόσθετα, οι επισκευές και το κόστος εργασίας είναι τόσο υψηλά λόγω αυτών των λόγων. Καθαρίστε τη δεξαμενή σας, εγκαταστήστε το Aquafighter και απολαύστε απλή συντήρηση του ρεζερβουάρ και εξαιρετική ποιότητα καυσίμου από τώρα και στο εξής.

Το Aquafighter εμποδίζει το ίδιο που έχουν σχεδιαστεί για να διορθώσουν οι μηχανές στίλβωσης. Αλλά το Aquafighter είναι πολύ πιο αποτελεσματικό, πολύ λιγότερο ακριβό και δεν περιμένει να αναλάβει δράση η καταστροφή. Το Aquafighter σηματοδοτεί την πρώτη φορά στην ιστορία του κόσμου ότι είναι δυνατή η αφαίρεση όλων των τύπων νερού. συμπεριλαμβανομένου του δεσμευμένου, γαλακτωματοποιημένου, αιωρούμενου και ελεύθερου νερού · από το καύσιμο σας απευθείας στο ρεζερβουάρ. Οι ακριβές μηχανές στίλβωσης καυσίμου και οι υπηρεσίες στίλβωσης καυσίμων πρέπει πρώτα να αφαιρέσουν το καύσιμο από τη δεξαμενή για να το καθαρίσουν και ακόμη και τότε δεν μπορούν να αφαιρέσουν νερό με απόδοση 100% έως κάτω από 200ppm. Το Aquafighter αφαιρεί το νερό στη δεξαμενή με απόδοση 100% σε λιγότερο από 65ppm.

Στα πρώτα 2 χρόνια, το Aquafighter χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά με μια εταιρεία καυσίμων στην Ευρώπη (μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες καυσίμων στον κόσμο). Αυτή τη στιγμή, το Aquafighter χρησιμοποιήθηκε για να γυαλίσει περισσότερα από 1.700.000 λίτρα καυσίμου “log-water”, το οποίο κανονικά θα κόστιζε περισσότερα από 0,60 USD ανά λίτρο για να απορριφθεί. (Έκτοτε, έχουμε αποκαταστήσει επιπλέον 1.500.000 λίτρα ντίζελ για τους άλλους σταθμούς τους.) Αντί να απορρίψει αυτό το καύσιμο, η Aquafighter το έσωσε και επιστράφηκε στο πρατήριο καυσίμων ως ντίζελ καλύτερα από τις προδιαγραφές. Κέρδισαν τεράστια χρήματα! Για κάθε παράδοση καυσίμου πίσω στο σταθμό πραγματοποιήθηκε εργαστηριακή δοκιμή για τον προσδιορισμό της περιεκτικότητας σε νερό, της περιεκτικότητας σε μικρά σωματίδια και της ποιότητας των καυσίμων. Σε κάθε μία από αυτές τις κρίσιμες δοκιμές κατά τη διάρκεια αυτής της διετούς περιόδου: Το Aquafighter παρείχε τέλειο καύσιμο σε λιγότερο από 65ppm 100% του χρόνου. Επιπλέον; Το Aquafighter εγκαταστάθηκε σε αυτές τις ίδιες δεξαμενές καυσίμων μετά τον πλήρη καθαρισμό και οι έλεγχοι 6 μηνών έδειξαν ότι το καύσιμο στο κάτω μέρος κάθε δεξαμενής ήταν καθαρό και φωτεινό 100% του χρόνου και δοκιμάστηκε μέσα σε λίγα ppm των 60ppm σε κάθε υπόθεση. Έχουμε επίσης πραγματοποιήσει δοκιμές στα διάσημα εργαστήρια Saybolt στη Σουηδία που δείχνουν απόδοση 100% σε λιγότερο από 64ppm και σε περιπτώσεις έκθεσης πάνω από 1 εβδομάδα στο Aquafighter, τόσο χαμηλές όσο 40ppm (Το καύσιμο σε κάθε δοκιμή σταθμού καυσίμου καθώς και το καύσιμο στις δοκιμές Saybolt Labs ήταν όλα B7 Diesel. Το δείγμα αναφοράς στις δοκιμές Saybolt που δεν υποβλήθηκε σε επεξεργασία με Aquafighter δοκιμάστηκε στα 363ppm.)

Το Aquafighter είναι μια θεραπεία για το νερό στη δεξαμενή σας και το σύστημα καυσίμων σας καθώς αφαιρεί το νερό καθώς εισέρχεται στη δεξαμενή σας και το αποτρέπει από την πρόκληση ζημιάς ή την ανάπτυξη οποιουδήποτε καλούπι / βακτηριδίων / μικροβίων. Οι χημικές ουσίες και άλλα απορροφητικά αντιμετωπίζουν μόνο τα κακά πράγματα που προκαλούνται από την παρουσία νερού στη δεξαμενή σας, στο σύστημα καυσίμων και στον κινητήρα σας. Επίσης, το Aquafighter είναι απολύτως ασφαλές στο χειρισμό και δεν περιέχει σκληρές ή επικίνδυνες χημικές ουσίες. Πολλά πρόσθετα, χημικά και απορροφητικά περιέχουν ουσίες που είναι τρομερές για το περιβάλλον, επικίνδυνες για το άγγιγμα και ορισμένες προκαλούν ακόμη και καρκίνο. Και δεν υποστηρίζουμε να βάλουμε τους πελάτες ή τους συναδέλφους τους σε κίνδυνο.

Το Aquafighter είναι ο πιο βολικός, καθαρότερος, πιο φιλικός προς το περιβάλλον και ο γρηγορότερος τρόπος απομάκρυνσης του δωρεάν νερού. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις προτείνουμε είτε να στραγγίξετε αυτό το νερό είτε να το απορροφήσετε γιατί αυτό δεν κοστίζει χρήματα και δεν χρειάζεται πολύ χρόνο. Αλλά αν το υπαγορεύουν οι περιστάσεις, το Aquafighter θα συλλάβει το δωρεάν νερό στις περισσότερες δεξαμενές σε λιγότερο από 1 ώρα και ουσιαστικά θα χάσει.

Υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά που πηγαίνουν στο κάτω μέρος της δεξαμενής και απορροφούν απλώς δωρεάν νερό. Ωστόσο, αυτά τα προϊόντα θα αφαιρέσουν μόνο το ελεύθερο νερό που έχει ήδη πέσει στο κάτω μέρος της δεξαμενής. Αυτά τα προϊόντα θα χρειαστούν επίσης τουλάχιστον 24 ώρες για να απορροφήσουν ελεύθερο νερό, δεν μπορούν να αφαιρέσουν αποτελεσματικά το δεσμευμένο νερό, συχνά δεν είναι 100% αποτελεσματικά στην απορρόφηση ελεύθερου νερού και συχνά περιέχουν δηλητηριώδεις χημικές ουσίες.Κάθε μπανιέρα δοκιμής στην παρακάτω σύγκριση περιείχε 6 λίτρα καυσίμου ντίζελ γαλακτωματοποιημένο με 250 ml νερού (4,17% περιεκτικότητα σε νερό ή 41,700 ppm). Το πετρελαιοκινητήρα στην Ευρώπη είναι 200ppm και το πρότυπο μηχάνημα στίλβωσης καυσίμου SAE J1488_201010 δοκιμάζει από 2500ppm νερό σε καύσιμο. Μπορείτε να δείτε “καθαρή και φωτεινή” διαφάνεια στο δείγμα Aquafighter εντός 24 ωρών και καμία αλλαγή στο δείγμα άλλων προϊόντων μετά από 36 ώρες. Στο δείγμα του άλλου προϊόντος δόθηκε επιπλέον 12 ώρες για να επιτευχθεί οποιαδήποτε διαφορά, την οποία δεν μπορεί να κάνει καθώς δεν είναι προϊόν κατασκευασμένο για την αφαίρεση του δεσμευμένου νερού. 

Εξαρτάται από το προϊόν Aquafighter. Έχουμε Aquafighters που μπορούν να συλλάβουν και να αφαιρέσουν έως και 90 λίτρα νερού.

Ένας διαχωριστής νερού δεν αφαιρεί κανένα νερό από τη δεξαμενή σας και αφαιρεί το μεγαλύτερο μέρος του δωρεάν νερού αφού εισέλθει στο σύστημα καυσίμου σας. Στην πραγματικότητα, ένας διαχωριστής νερού δεν κατασκευάζεται για να αφαιρεί δεσμευμένο / γαλακτωματοποιημένο νερό και σχεδόν ποτέ δεν θα καλύψει ο κατασκευαστής κινητήρα ζημιά στο νερό με εγγύηση. Είναι ευθύνη του πελάτη να προστατεύσει τη δική του δεξαμενή και τον δικό του κινητήρα από δεσμευμένο νερό. Αλλά μην κάνετε κανένα λάθος. οι κατασκευαστές θα ήθελαν να σας πουλήσουν μερικά ανταλλακτικά OEM.

Το Aquafighter αναπτύχθηκε για πρώτη φορά το 2015 και έκτοτε πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 7.000 εργαστηριακές δοκιμές που έδειξαν ότι το Aquafighter αφαιρεί το δεσμευμένο νερό σε λιγότερο από 70ppm σε κάθε δείγμα που δοκιμάστηκε. Επιπλέον, η πρώτη υιοθεσία του Aquafighter ήταν μια μεγάλη εταιρεία καυσίμων στην Ευρώπη. Στα πρώτα 2 χρόνια με αυτήν την εταιρεία καυσίμων ανακτήθηκαν περισσότερα από 1.700.000 λίτρα δεσμευμένου καυσίμου με νερό, υποβλήθηκαν σε επεξεργασία με Aquafighter και στη συνέχεια μεταπωλήθηκαν στο λιανικό εμπόριο. Πρόκειται για μια τεράστια εξοικονόμηση κόστους που προστίθεται στα τεράστια κέρδη από τις πωλήσεις, καθώς αυτό απέτρεψε την καταβολή μεγάλων ποσών για τη σπατάλη κακών καυσίμων και επέτρεψε στο παρελθόν κακό καύσιμο να καταστεί και πάλι λιανική πώληση. Επίσης, κατά την περίοδο αναφοράς μεταξύ Σεπτεμβρίου 2019 και Σεπτεμβρίου 2020 στους 170 σταθμούς καυσίμων που η DieselCare AS διατηρεί απευθείας χρησιμοποιώντας το Aquafighter. Υπήρξαν συνολικά μηδενικά παράπονα καυσίμου και μείωση κατά 50% στη χρήση φίλτρου αντλίας. Αυτό είναι 100% επιτυχία και καθιστά τη χρήση του Aquafighter καθαρό κέρδος για σταθμούς καυσίμων μόνο από την εξοικονόμηση φίλτρου αντικατάστασης

Υπό κανονικές συνθήκες και με το σωστό μέγεθος Aquafighter για το ρεζερβουάρ σας, το Aquafighter θα διατηρήσει τη δεξαμενή σας εντελώς χωρίς νερό για τουλάχιστον 1 έτος. Ωστόσο, υπάρχουν συμβάντα όπως κακά καύσιμα, υψηλή υγρασία και διαρροές που θα μπορούσαν να το επηρεάσουν. Σε περιπτώσεις όπου έχετε υπερβολική ποσότητα νερού στη δεξαμενή σας. Το Aquafighter θα καθαρίσει τη δηλωμένη ποσότητα νερού. εξοικονόμηση δαπανηρών ζημιών, διακοπής λειτουργίας, καθαρισμού και επισκευών.

Το Aquafighter θα πρέπει να απορρίπτεται σε “ειδικά απορρίμματα”, στο τοπικό κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων ή σε οποιοδήποτε σημείο απορρίπτονται φίλτρα λαδιού και άλλα παρόμοια προϊόντα.

Μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα: 1. Ελέγξτε τη δεξαμενή με τον δείκτη δείκτη στάθμης Aquafighter μέσω του σωλήνα στάθμης στάθμης για να εντοπίσετε την παρουσία δεσμευμένου νερού. Αυτή είναι η ευκολότερη και πιο ακριβής μέθοδος και θα σας ενημερώσει εάν ο κύριος Aquafighter σας είναι γεμάτος. 2. Παρακολουθήστε το διαχωριστή νερού για τα πρώτα ίχνη νερού. 3. Τραβήξτε το Aquafighter από το κάτω μέρος της δεξαμενής για οπτική επιθεώρηση. 4. Χρησιμοποιήστε ένα ξαναγέμισμα δείκτη στάθμης ως έλεγχο νερού.

Το Aquafighter δεν θα αφαιρέσει μεγάλα κομμάτια βρωμιάς, δεν θα καθαρίσει τα βακτήρια που βρίσκονται επί του παρόντος στη δεξαμενή σας και δεν θα επισκευάσει ήδη υποβαθμισμένο ντίζελ. Ωστόσο, το Aquafighter θα αφαιρέσει το 100% του νερού σε εκπληκτικά 65ppm και θα αφαιρέσει περίπου το 90% των μικρών σωματιδίων από το καύσιμο σας. Πρέπει να σημειωθεί ότι μόλις το Aquafighter βρίσκεται στη δεξαμενή σας, θα σταματήσει την ανάπτυξη των βακτηρίων και θα αποτρέψει την ταχεία αποικοδόμηση των καυσίμων. Σας συνιστούμε να καθαρίζετε τη δεξαμενή σας εάν είναι βρώμικη και να χρησιμοποιείτε το Aquafighter με συνέπεια, ώστε να μην χρειάζεται ποτέ να αντιμετωπίζετε το χάος που δημιουργεί τα βακτήρια ντίζελ. Μην κάνετε χάος για τον εαυτό σας.

Όχι. Στην πραγματικότητα, η Aquafighter θα κάνει τα καύσιμα σας καλύτερα από ό, τι ήταν όταν έφυγε από το διυλιστήριο.

Όχι. Η υφασμάτινη μεμβράνη Aquafighter έχει σχεδιαστεί για να αντιστέκεται στην επέκταση. Αυτό έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να υπάρχει μηδενικός κίνδυνος να το αφαιρέσετε από τη δεξαμενή όταν είναι γεμάτο. Εφόσον ακολουθείτε τις οδηγίες του Aquafighter για σωστό μέγεθος τρύπας πρόσβασης, μπορείτε να αφήσετε το Aquafighter στη δεξαμενή σας για πολλά χρόνια και να μπορείτε να το ανακτήσετε εύκολα μέσω της ίδιας τρύπας.

Όχι. Αν δεν το κόψετε σκόπιμα, το αλλάξετε ή το τραβήξετε βίαια σε μια αιχμηρή άκρη μαχαιριού. ο Aquafighter δεν θα σπάσει. Το ύφασμα Aquafighter είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό και θα διατηρήσει το τζελ κλειστό στο εσωτερικό του.

Αυτό εξαρτάται πραγματικά από τη χώρα σας και τον μεταπωλητή της Aquafighter. Ωστόσο, το Aquafighter είναι η απόλυτη πιο αποτελεσματική και πιο προσιτή λύση για να διατηρήσετε το ρεζερβουάρ ντίζελ εντελώς χωρίς νερό. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, είναι η μόνη λύση να διατηρείτε τη δεξαμενή σας απαλλαγμένη από όλο το νερό, συμπεριλαμβανομένου του δεσμευμένου νερού, ανά πάσα στιγμή.

Bound water is water that is attached to molecules of diesel fuel that do not fall to the bottom of the tank and will not be separated by a water separator.   With even 1% of bio-diesel added to petroleum diesel, bound water is absorbed into the fuel at a much higher rate and becomes a significantly bigger threat to your engine and fuel system.  You can identify bound water as it makes the fuel cloudy and difficult to see through.

Το βιοντίζελ έχει έως και 25 φορές υψηλότερο κορεσμό υγρασίας από το πετρέλαιο ντίζελ. Με την εισαγωγή οποιασδήποτε ποσότητας βιοκαυσίμου στο ντίζελ, το δεσμευμένο νερό γίνεται πολύ πιο διαδεδομένο. Στην πραγματικότητα, το βιοκαύσιμο αυξάνει σημαντικά το σημείο κορεσμού των καυσίμων ακόμη και με ένα μικρό ποσοστό πρόσθετων βιοκαυσίμων. Συνοπτικά: Περισσότερη περιεκτικότητα σε βιοκαύσιμα = Περισσότερη περιεκτικότητα σε νερό.

Το δεσμευμένο νερό είναι νερό και κάνει όλες τις ζημιές που κάνει το νερό σε οτιδήποτε. Θα σκουριάσει το ρεζερβουάρ, θα καταστρέψει μεταλλικά μέρη στον κινητήρα και το σύστημα καυσίμου σας, θα κάνει τον κινητήρα σας να τρέξει, θα μπορούσε να σας κάνει τον κινητήρα να πεθάνει, μπορεί να προκαλέσει την υποβάθμιση του καυσίμου σας πιο γρήγορα, θα μεγαλώσει μούχλα και βακτήρια πολλά άλλα όχι εξαιρετικά πράγματα.

Δεδομένου ότι το δεσμευμένο νερό δεν μπορεί να αποστραγγιστεί απλώς από τη δεξαμενή, υπάρχουν πραγματικά μόνο 3 επιλογές: 1. Μπορείτε να νοικιάσετε μια εταιρεία στίλβωσης καυσίμων που θα φέρει ένα φορτηγό στη δεξαμενή σας, θα αντλήσει το κακό καύσιμο και το καλό καύσιμο σας από τη δεξαμενή σας, να προωθήσετε το καύσιμο σας μέσω φυγοκέντρου ή / και να το χρησιμοποιήσετε μέσω φίλτρου ή 2 ή 3 ή ίσως περισσότερο και στη συνέχεια αντλήστε το γυαλισμένο καύσιμο πίσω στο βρώμικο δοχείο σας. Δεν είναι μια καταπληκτική επιλογή, αλλά καταλαβαίνουμε εάν θέλετε να επιδοτήσετε την υποθήκη του καλοκαιριού του γυαλιστικού καυσίμου. 🙂 2. Μπορείτε απλά να τροφοδοτήσετε το καύσιμο με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό μέσω του κινητήρα σας και να επιθυμείτε το καλύτερο. Αυτό είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι ρωσικής ρουλέτας για κινητήρα. 3. Μπορείτε να διατηρήσετε το Aquafighter® ενεργό στη δεξαμενή σας ανά πάσα στιγμή και να μην ανησυχείτε ποτέ για το νερό. Σίγουρα επινοήσαμε το Aquafighter, αλλά το # 3 φαίνεται ότι είναι η τέλεια επιλογή για όλους.

Απολύτως. Το νερό, τόσο δεσμευμένο όσο και ελεύθερο, παρέχει το οξυγόνο που ξεκινά τις αποικίες των βακτηρίων και τροφοδοτεί την ταχεία ανάπτυξή του. Μπορείτε να δείτε μια κοινή ανακάλυψη σε φίλτρα καυσίμου και δεξαμενές καυσίμου στις εικόνες στα δεξιά. Το να διατηρείτε το Aquafighter ενεργό στη δεξαμενή σας ανά πάσα στιγμή θα αποτρέψει αυτό το χάος βακτηρίων να συμβεί στη δεξαμενή σας και να σπαταλήσει τα φίλτρα σας.

Το Aquafighter αφαιρεί όλο το νερό από τη δεξαμενή, ώστε να μην υπάρχει οξυγόνο για τα βακτήρια να πολλαπλασιαστούν και να αναπτυχθούν. Αριστερά είναι ένα άλλο παράδειγμα του τι ελέγχει το νερό στη δεξαμενή σας.

Το Aquafighter είναι μια «Λύση Βήματος-1» επειδή αφαιρεί εντελώς το νερό στο πρώτο βήμα της διαδικασίας καυσίμου, που βρίσκεται στη δεξαμενή. Καθώς εισάγεται νερό στη δεξαμενή καυσίμου, το Aquafighter το εξουδετερώνει. Στην πραγματικότητα; Το νερό θα απομακρυνθεί προτού προκαλέσει ζημιά στη δεξαμενή, την αντλία, το σύστημα καυσίμου ή τον κινητήρα σας.

Ναί. Το Aquafighter θα αφαιρέσει το νερό από το καύσιμο και το καύσιμο δεν θα πήξει.

Το Aquafighter είναι μια τέλεια χειμερινή λύση, καθώς θα αφαιρέσει το νερό από το καύσιμο όταν δεν είναι παγωμένο, ώστε να μην παγώσει μέσα στο καύσιμο. Επίσης; Όταν οι συνθήκες της δεξαμενής παγώσουν, η συμπύκνωση που εισέρχεται στη δεξαμενή αυτή τη στιγμή δεν θα βλάψει το καύσιμο ή τη δεξαμενή. Το παγωμένο νερό πέφτει κατευθείαν στο κάτω μέρος της δεξαμενής και δεν θα δεσμευτεί στο καύσιμο. Έτσι, ο Aquafighter θα πιάσει αυτό το νερό αμέσως μετά την απόψυξη. Συνοπτικά, όταν χρησιμοποιείτε το Aquafighter το χειμώνα, θα σας προστατεύει το ίδιο με το καλοκαίρι … που είναι τέλεια.

Το Aquafighter είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο σε εργαστήριο, σε δεξαμενές καυσίμων οχημάτων καθώς και σε δεξαμενές καυσίμων. Το Aquafighter θα αφαιρέσει όλο το νερό, καθαρίζοντας το καύσιμο ντίζελ σε καλύτερη από την προδιαγραφή. Ωστόσο; εάν το καύσιμο σας έχει ήδη υποβαθμιστεί, το Aquafighter ούτε οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα ή μαγικό φίλτρο είναι σε θέση να αποκαταστήσει αυτό το καύσιμο. Η καλύτερη επιλογή σας είναι να τοποθετήσετε αμέσως το Aquafighter στη δεξαμενή σας και να προσφέρετε στον εαυτό σας την απόλυτη καλύτερη προστασία καυσίμου στη Γη.

Ναί. Αλλά μια σημαντική παρουσία ρύπων και βακτηρίων μπορεί να εμποδίσει το ύφασμα Aquafighter, εμποδίζοντας την επαφή της σκόνης Aquafighter με το καύσιμο σας. Είναι πάντα καλύτερο να λειτουργεί με καθαρό ρεζερβουάρ και το Aquafighter θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το ρεζερβουάρ σας καθαρό και καθαρό καύσιμο όσο το διατηρείτε ενεργό στη δεξαμενή σας.

Ποιο μέγεθος Aquafighter® χρησιμοποιώ;

Αυτό εξαρτάται από το μεγαλύτερο άνοιγμα εγκατάστασης του Aquafighter και το μέγεθος της δεξαμενής σας. Η γραμμή Slim Aquafighter είναι για δεξαμενές με ανοίγματα 4cm έως 10cm. Οι Slim Aquafighters έχουν πλάτος 4cm και μήκος από 20cm έως 100cm. Η σειρά Anaconda Aquafighter είναι για δεξαμενές με ανοίγματα 9cm έως 30cm. Οι Anaconda Aquafighters έχουν πλάτος 9cm και μήκος από 150cm έως 900cm. Η γραμμή Canvas Aquafighter προορίζεται για δεξαμενές με ανοίγματα άνω των 25 εκατοστών. Οι Canvas Aquafighters έχουν πλάτος 28cm και μήκος από 36cm έως 72cm. Η σειρά Industrial Aquafighter είναι για δεξαμενές με ανοίγματα άνω των 30 εκατοστών (φρεάτιο). Το Industrial Aquafighters κυμαίνεται από 50cm έως 100cm σε πλάτος και από 200cm έως 800cm σε μήκος.

Πώς πρέπει να χρησιμοποιήσω το Aquafighter® στη δεξαμενή ντίζελ μου;
Σας συνιστούμε να εγκαταστήσετε το Aquafighter σε καθαρό δοχείο. Είτε πρόκειται για νέα δεξαμενή είτε για δεξαμενή που καθαρίστηκε πρόσφατα, το Aquafighter θα καθίσει στο κάτω μέρος της δεξαμενής και θα αφαιρέσει όλο το νερό που εισέρχεται στη δεξαμενή σας μέχρι να γεμίσει. Είτε πρόκειται για νερό που προέρχεται από τη διανομή καυσίμου είτε από το σωλήνα εξαερισμού, ή ακόμη και από διαρροή στο ρεζερβουάρ. Το Aquafighter έχει τη δύναμη να αποσπάσει νερό από μόρια καυσίμου για να διατηρεί το ρεζερβουάρ σας χωρίς νερό και το καύσιμο σας σε λιγότερο από 65ppm νερό. το οποίο είναι ουσιαστικά μηδέν (για να αναφέρουμε πολύ καλύτερα από το πετρελαιοκινητήρα). Ενώ το Aquafighter θα λειτουργεί σε δεξαμενές που δεν είναι εντελώς καθαρές, οι βρώμικες δεξαμενές μπορούν να καλύψουν και να φράξουν τη μεμβράνη υφάσματος Aquafighter και να μην επιτρέψουν στο νερό να εισέλθει στον θάλαμο σύλληψης. Επίσης, το Aquafighter δεν είναι μαγικό, οπότε δεν θα εξαφανίσει θαυματουργικά τη βρωμιά και τα βακτήρια που βρίσκονται στη δεξαμενή σας.
Γιατί προτείνετε τον καθαρισμό της δεξαμενής πριν από την εγκατάσταση του Aquafighter®;

Η σκόνη Aquafighter που βρίσκεται μέσα στην ειδικά κατασκευασμένη μεμβράνη υφάσματος πρέπει να έρθει σε επαφή με την είσοδο νερού και το μείγμα καυσίμου / νερού για να αναγκάσει το νερό να απελευθερωθεί από το καύσιμο και να συλλάβει το νερό μέσα στη μεμβράνη. Εάν υπάρχει αρκετή βρωμιά και συσσώρευση βακτηρίων στη δεξαμενή, ο Aquafighter μπορεί να θάβεται ή η βρωμιά και τα βακτήρια να καλύψουν το ύφασμα καθιστώντας δύσκολη ή αδύνατη την επαφή του υγρού στη δεξαμενή με τον ενεργό Aquafighter. Επιπλέον; Είτε χρησιμοποιείτε το Aquafighter είτε όχι, ο καθαρισμός της δεξαμενής σας είναι μια έξυπνη ιδέα. Ό, τι νερό, βρωμιά και βακτήρια που βρίσκονται στη δεξαμενή σας θα βρεθούν στα μηχανήματα, τον εξοπλισμό και τα φίλτρα σας. Η αντικατάσταση φίλτρου, ο καθαρισμός δεξαμενών, τα πρόσθετα, οι επισκευές και το κόστος εργασίας είναι τόσο υψηλά λόγω αυτών των λόγων. Καθαρίστε τη δεξαμενή σας, εγκαταστήστε το Aquafighter και απολαύστε απλή συντήρηση του ρεζερβουάρ και εξαιρετική ποιότητα καυσίμου από τώρα και στο εξής.

Πώς συγκρίνεται το Aquafighter® με το στίλβωση του ντίζελ;

Το Aquafighter εμποδίζει το ίδιο που έχουν σχεδιαστεί για να διορθώσουν οι μηχανές στίλβωσης. Αλλά το Aquafighter είναι πολύ πιο αποτελεσματικό, πολύ λιγότερο ακριβό και δεν περιμένει να αναλάβει δράση η καταστροφή. Το Aquafighter σηματοδοτεί την πρώτη φορά στην ιστορία του κόσμου ότι είναι δυνατή η αφαίρεση όλων των τύπων νερού. συμπεριλαμβανομένου του δεσμευμένου, γαλακτωματοποιημένου, αιωρούμενου και ελεύθερου νερού · από το καύσιμο σας απευθείας στο ρεζερβουάρ. Οι ακριβές μηχανές στίλβωσης καυσίμου και οι υπηρεσίες στίλβωσης καυσίμων πρέπει πρώτα να αφαιρέσουν το καύσιμο από τη δεξαμενή για να το καθαρίσουν και ακόμη και τότε δεν μπορούν να αφαιρέσουν νερό με απόδοση 100% έως κάτω από 200ppm. Το Aquafighter αφαιρεί το νερό στη δεξαμενή με απόδοση 100% σε λιγότερο από 65ppm.

Τι απόδειξη έχετε ότι το Aquafighter® είναι αυτό το επαναστατικό;

Στα πρώτα 2 χρόνια, το Aquafighter χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά με μια εταιρεία καυσίμων στην Ευρώπη (μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες καυσίμων στον κόσμο). Αυτή τη στιγμή, το Aquafighter χρησιμοποιήθηκε για να γυαλίσει περισσότερα από 1.700.000 λίτρα καυσίμου “log-water”, το οποίο κανονικά θα κόστιζε περισσότερα από 0,60 USD ανά λίτρο για να απορριφθεί. (Έκτοτε, έχουμε αποκαταστήσει επιπλέον 1.500.000 λίτρα ντίζελ για τους άλλους σταθμούς τους.) Αντί να απορρίψει αυτό το καύσιμο, η Aquafighter το έσωσε και επιστράφηκε στο πρατήριο καυσίμων ως ντίζελ καλύτερα από τις προδιαγραφές. Κέρδισαν τεράστια χρήματα! Για κάθε παράδοση καυσίμου πίσω στο σταθμό πραγματοποιήθηκε εργαστηριακή δοκιμή για τον προσδιορισμό της περιεκτικότητας σε νερό, της περιεκτικότητας σε μικρά σωματίδια και της ποιότητας των καυσίμων. Σε κάθε μία από αυτές τις κρίσιμες δοκιμές κατά τη διάρκεια αυτής της διετούς περιόδου: Το Aquafighter παρείχε τέλειο καύσιμο σε λιγότερο από 65ppm 100% του χρόνου. Επιπλέον; Το Aquafighter εγκαταστάθηκε σε αυτές τις ίδιες δεξαμενές καυσίμων μετά τον πλήρη καθαρισμό και οι έλεγχοι 6 μηνών έδειξαν ότι το καύσιμο στο κάτω μέρος κάθε δεξαμενής ήταν καθαρό και φωτεινό 100% του χρόνου και δοκιμάστηκε μέσα σε λίγα ppm των 60ppm σε κάθε υπόθεση. Έχουμε επίσης πραγματοποιήσει δοκιμές στα διάσημα εργαστήρια Saybolt στη Σουηδία που δείχνουν απόδοση 100% σε λιγότερο από 64ppm και σε περιπτώσεις έκθεσης πάνω από 1 εβδομάδα στο Aquafighter, τόσο χαμηλές όσο 40ppm (Το καύσιμο σε κάθε δοκιμή σταθμού καυσίμου καθώς και το καύσιμο στις δοκιμές Saybolt Labs ήταν όλα B7 Diesel. Το δείγμα αναφοράς στις δοκιμές Saybolt που δεν υποβλήθηκε σε επεξεργασία με Aquafighter δοκιμάστηκε στα 363ppm.)

Γιατί το Aquafighter® είναι καλύτερο ;

Το Aquafighter είναι μια θεραπεία για το νερό στη δεξαμενή σας και το σύστημα καυσίμων σας καθώς αφαιρεί το νερό καθώς εισέρχεται στη δεξαμενή σας και το αποτρέπει από την πρόκληση ζημιάς ή την ανάπτυξη οποιουδήποτε καλούπι / βακτηριδίων / μικροβίων. Οι χημικές ουσίες και άλλα απορροφητικά αντιμετωπίζουν μόνο τα κακά πράγματα που προκαλούνται από την παρουσία νερού στη δεξαμενή σας, στο σύστημα καυσίμων και στον κινητήρα σας. Επίσης, το Aquafighter είναι απολύτως ασφαλές στο χειρισμό και δεν περιέχει σκληρές ή επικίνδυνες χημικές ουσίες. Πολλά πρόσθετα, χημικά και απορροφητικά περιέχουν ουσίες που είναι τρομερές για το περιβάλλον, επικίνδυνες για το άγγιγμα και ορισμένες προκαλούν ακόμη και καρκίνο. Και δεν υποστηρίζουμε να βάλουμε τους πελάτες ή τους συναδέλφους τους σε κίνδυνο.

Έχει νόημα να χρησιμοποιείτε το Aquafighter® για να αφαιρέσετε μόνο το ελεύθερο νερό που βρίσκεται στο κάτω μέρος της δεξαμενής μου;

Το Aquafighter είναι ο πιο βολικός, καθαρότερος, πιο φιλικός προς το περιβάλλον και ο γρηγορότερος τρόπος απομάκρυνσης του δωρεάν νερού. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις προτείνουμε είτε να στραγγίξετε αυτό το νερό είτε να το απορροφήσετε γιατί αυτό δεν κοστίζει χρήματα και δεν χρειάζεται πολύ χρόνο. Αλλά αν το υπαγορεύουν οι περιστάσεις, το Aquafighter θα συλλάβει το δωρεάν νερό στις περισσότερες δεξαμενές σε λιγότερο από 1 ώρα και ουσιαστικά θα χάσει.

Τι γίνεται με άλλα προϊόντα που ισχυρίζονται ότι απορροφούν νερό στη δεξαμενή;

Υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά που πηγαίνουν στο κάτω μέρος της δεξαμενής και απορροφούν απλώς δωρεάν νερό. Ωστόσο, αυτά τα προϊόντα θα αφαιρέσουν μόνο το ελεύθερο νερό που έχει ήδη πέσει στο κάτω μέρος της δεξαμενής. Αυτά τα προϊόντα θα χρειαστούν επίσης τουλάχιστον 24 ώρες για να απορροφήσουν ελεύθερο νερό, δεν μπορούν να αφαιρέσουν αποτελεσματικά το δεσμευμένο νερό, συχνά δεν είναι 100% αποτελεσματικά στην απορρόφηση ελεύθερου νερού και συχνά περιέχουν δηλητηριώδεις χημικές ουσίες.Κάθε μπανιέρα δοκιμής στην παρακάτω σύγκριση περιείχε 6 λίτρα καυσίμου ντίζελ γαλακτωματοποιημένο με 250 ml νερού (4,17% περιεκτικότητα σε νερό ή 41,700 ppm). Το πετρελαιοκινητήρα στην Ευρώπη είναι 200ppm και το πρότυπο μηχάνημα στίλβωσης καυσίμου SAE J1488_201010 δοκιμάζει από 2500ppm νερό σε καύσιμο. Μπορείτε να δείτε “καθαρή και φωτεινή” διαφάνεια στο δείγμα Aquafighter εντός 24 ωρών και καμία αλλαγή στο δείγμα άλλων προϊόντων μετά από 36 ώρες. Στο δείγμα του άλλου προϊόντος δόθηκε επιπλέον 12 ώρες για να επιτευχθεί οποιαδήποτε διαφορά, την οποία δεν μπορεί να κάνει καθώς δεν είναι προϊόν κατασκευασμένο για την αφαίρεση του δεσμευμένου νερού. 

Πόσο νερό συλλαμβάνει το Aquafighter®;

Εξαρτάται από το προϊόν Aquafighter. Έχουμε Aquafighters που μπορούν να συλλάβουν και να αφαιρέσουν έως και 90 λίτρα νερού.

Γιατί θα χρειαζόμουν το Aquafighter® εάν έχω διαχωριστή νερού;

Ένας διαχωριστής νερού δεν αφαιρεί κανένα νερό από τη δεξαμενή σας και αφαιρεί το μεγαλύτερο μέρος του δωρεάν νερού αφού εισέλθει στο σύστημα καυσίμου σας. Στην πραγματικότητα, ένας διαχωριστής νερού δεν κατασκευάζεται για να αφαιρεί δεσμευμένο / γαλακτωματοποιημένο νερό και σχεδόν ποτέ δεν θα καλύψει ο κατασκευαστής κινητήρα ζημιά στο νερό με εγγύηση. Είναι ευθύνη του πελάτη να προστατεύσει τη δική του δεξαμενή και τον δικό του κινητήρα από δεσμευμένο νερό. Αλλά μην κάνετε κανένα λάθος. οι κατασκευαστές θα ήθελαν να σας πουλήσουν μερικά ανταλλακτικά OEM.

Ποιο είναι το ιστορικό της χρήσης του Aquafighter® στην εφαρμογή;

Το Aquafighter αναπτύχθηκε για πρώτη φορά το 2015 και έκτοτε πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 7.000 εργαστηριακές δοκιμές που έδειξαν ότι το Aquafighter αφαιρεί το δεσμευμένο νερό σε λιγότερο από 70ppm σε κάθε δείγμα που δοκιμάστηκε. Επιπλέον, η πρώτη υιοθεσία του Aquafighter ήταν μια μεγάλη εταιρεία καυσίμων στην Ευρώπη. Στα πρώτα 2 χρόνια με αυτήν την εταιρεία καυσίμων ανακτήθηκαν περισσότερα από 1.700.000 λίτρα δεσμευμένου καυσίμου με νερό, υποβλήθηκαν σε επεξεργασία με Aquafighter και στη συνέχεια μεταπωλήθηκαν στο λιανικό εμπόριο. Πρόκειται για μια τεράστια εξοικονόμηση κόστους που προστίθεται στα τεράστια κέρδη από τις πωλήσεις, καθώς αυτό απέτρεψε την καταβολή μεγάλων ποσών για τη σπατάλη κακών καυσίμων και επέτρεψε στο παρελθόν κακό καύσιμο να καταστεί και πάλι λιανική πώληση. Επίσης, κατά την περίοδο αναφοράς μεταξύ Σεπτεμβρίου 2019 και Σεπτεμβρίου 2020 στους 170 σταθμούς καυσίμων που η DieselCare AS διατηρεί απευθείας χρησιμοποιώντας το Aquafighter. Υπήρξαν συνολικά μηδενικά παράπονα καυσίμου και μείωση κατά 50% στη χρήση φίλτρου αντλίας. Αυτό είναι 100% επιτυχία και καθιστά τη χρήση του Aquafighter καθαρό κέρδος για σταθμούς καυσίμων μόνο από την εξοικονόμηση φίλτρου αντικατάστασης

Πόσο θα διαρκέσει το Aquafighter® μου;

Υπό κανονικές συνθήκες και με το σωστό μέγεθος Aquafighter για το ρεζερβουάρ σας, το Aquafighter θα διατηρήσει τη δεξαμενή σας εντελώς χωρίς νερό για τουλάχιστον 1 έτος. Ωστόσο, υπάρχουν συμβάντα όπως κακά καύσιμα, υψηλή υγρασία και διαρροές που θα μπορούσαν να το επηρεάσουν. Σε περιπτώσεις όπου έχετε υπερβολική ποσότητα νερού στη δεξαμενή σας. Το Aquafighter θα καθαρίσει τη δηλωμένη ποσότητα νερού. εξοικονόμηση δαπανηρών ζημιών, διακοπής λειτουργίας, καθαρισμού και επισκευών.

Πώς μπορώ να απορρίψω το Aquafighter® μετά τη χρήση του;

Το Aquafighter θα πρέπει να απορρίπτεται σε “ειδικά απορρίμματα”, στο τοπικό κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων ή σε οποιοδήποτε σημείο απορρίπτονται φίλτρα λαδιού και άλλα παρόμοια προϊόντα.

Πώς μπορώ να ελέγξω αν το Aquafighter® μου είναι γεμάτο;

Μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα: 1. Ελέγξτε τη δεξαμενή με τον δείκτη δείκτη στάθμης Aquafighter μέσω του σωλήνα στάθμης στάθμης για να εντοπίσετε την παρουσία δεσμευμένου νερού. Αυτή είναι η ευκολότερη και πιο ακριβής μέθοδος και θα σας ενημερώσει εάν ο κύριος Aquafighter σας είναι γεμάτος. 2. Παρακολουθήστε το διαχωριστή νερού για τα πρώτα ίχνη νερού. 3. Τραβήξτε το Aquafighter από το κάτω μέρος της δεξαμενής για οπτική επιθεώρηση. 4. Χρησιμοποιήστε ένα ξαναγέμισμα δείκτη στάθμης ως έλεγχο νερού.

Θα καθαρίσει το Aquafighter® το δοχείο μου;

Το Aquafighter δεν θα αφαιρέσει μεγάλα κομμάτια βρωμιάς, δεν θα καθαρίσει τα βακτήρια που βρίσκονται επί του παρόντος στη δεξαμενή σας και δεν θα επισκευάσει ήδη υποβαθμισμένο ντίζελ. Ωστόσο, το Aquafighter θα αφαιρέσει το 100% του νερού σε εκπληκτικά 65ppm και θα αφαιρέσει περίπου το 90% των μικρών σωματιδίων από το καύσιμο σας. Πρέπει να σημειωθεί ότι μόλις το Aquafighter βρίσκεται στη δεξαμενή σας, θα σταματήσει την ανάπτυξη των βακτηρίων και θα αποτρέψει την ταχεία αποικοδόμηση των καυσίμων. Σας συνιστούμε να καθαρίζετε τη δεξαμενή σας εάν είναι βρώμικη και να χρησιμοποιείτε το Aquafighter με συνέπεια, ώστε να μην χρειάζεται ποτέ να αντιμετωπίζετε το χάος που δημιουργεί τα βακτήρια ντίζελ. Μην κάνετε χάος για τον εαυτό σας.

Το Aquafighter® θα καταστρέψει το καύσιμο μου;

Όχι. Στην πραγματικότητα, η Aquafighter θα κάνει τα καύσιμα σας καλύτερα από ό, τι ήταν όταν έφυγε από το διυλιστήριο.

Πρέπει να ανησυχώ για το Aquafighter® που επεκτείνεται πάρα πολύ;

Όχι. Η υφασμάτινη μεμβράνη Aquafighter έχει σχεδιαστεί για να αντιστέκεται στην επέκταση. Αυτό έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να υπάρχει μηδενικός κίνδυνος να το αφαιρέσετε από τη δεξαμενή όταν είναι γεμάτο. Εφόσον ακολουθείτε τις οδηγίες του Aquafighter για σωστό μέγεθος τρύπας πρόσβασης, μπορείτε να αφήσετε το Aquafighter στη δεξαμενή σας για πολλά χρόνια και να μπορείτε να το ανακτήσετε εύκολα μέσω της ίδιας τρύπας.

Πρέπει να ανησυχώ για το σχίσιμο ή το σπάσιμο του Aquafighter®;

Όχι. Αν δεν το κόψετε σκόπιμα, το αλλάξετε ή το τραβήξετε βίαια σε μια αιχμηρή άκρη μαχαιριού. ο Aquafighter δεν θα σπάσει. Το ύφασμα Aquafighter είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό και θα διατηρήσει το τζελ κλειστό στο εσωτερικό του.

How much does Aquafighter® cost?

Αυτό εξαρτάται πραγματικά από τη χώρα σας και τον μεταπωλητή της Aquafighter. Ωστόσο, το Aquafighter είναι η απόλυτη πιο αποτελεσματική και πιο προσιτή λύση για να διατηρήσετε το ρεζερβουάρ ντίζελ εντελώς χωρίς νερό. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, είναι η μόνη λύση να διατηρείτε τη δεξαμενή σας απαλλαγμένη από όλο το νερό, συμπεριλαμβανομένου του δεσμευμένου νερού, ανά πάσα στιγμή.

Τι είναι το δεσμευμένο νερό;

Bound water is water that is attached to molecules of diesel fuel that do not fall to the bottom of the tank and will not be separated by a water separator.   With even 1% of bio-diesel added to petroleum diesel, bound water is absorbed into the fuel at a much higher rate and becomes a significantly bigger threat to your engine and fuel system.  You can identify bound water as it makes the fuel cloudy and difficult to see through.

Τι είναι το βιοδεσμένο νερό στο καύσιμο ντίζελ;

Το βιοντίζελ έχει έως και 25 φορές υψηλότερο κορεσμό υγρασίας από το πετρέλαιο ντίζελ. Με την εισαγωγή οποιασδήποτε ποσότητας βιοκαυσίμου στο ντίζελ, το δεσμευμένο νερό γίνεται πολύ πιο διαδεδομένο. Στην πραγματικότητα, το βιοκαύσιμο αυξάνει σημαντικά το σημείο κορεσμού των καυσίμων ακόμη και με ένα μικρό ποσοστό πρόσθετων βιοκαυσίμων. Συνοπτικά: Περισσότερη περιεκτικότητα σε βιοκαύσιμα = Περισσότερη περιεκτικότητα σε νερό.

Πώς επηρεάζει το δεσμευμένο νερό τη δεξαμενή και το σύστημα καυσίμων μου;

Το δεσμευμένο νερό είναι νερό και κάνει όλες τις ζημιές που κάνει το νερό σε οτιδήποτε. Θα σκουριάσει το ρεζερβουάρ, θα καταστρέψει μεταλλικά μέρη στον κινητήρα και το σύστημα καυσίμου σας, θα κάνει τον κινητήρα σας να τρέξει, θα μπορούσε να σας κάνει τον κινητήρα να πεθάνει, μπορεί να προκαλέσει την υποβάθμιση του καυσίμου σας πιο γρήγορα, θα μεγαλώσει μούχλα και βακτήρια πολλά άλλα όχι εξαιρετικά πράγματα.

How can I get rid of bound water?

Δεδομένου ότι το δεσμευμένο νερό δεν μπορεί να αποστραγγιστεί απλώς από τη δεξαμενή, υπάρχουν πραγματικά μόνο 3 επιλογές: 1. Μπορείτε να νοικιάσετε μια εταιρεία στίλβωσης καυσίμων που θα φέρει ένα φορτηγό στη δεξαμενή σας, θα αντλήσει το κακό καύσιμο και το καλό καύσιμο σας από τη δεξαμενή σας, να προωθήσετε το καύσιμο σας μέσω φυγοκέντρου ή / και να το χρησιμοποιήσετε μέσω φίλτρου ή 2 ή 3 ή ίσως περισσότερο και στη συνέχεια αντλήστε το γυαλισμένο καύσιμο πίσω στο βρώμικο δοχείο σας. Δεν είναι μια καταπληκτική επιλογή, αλλά καταλαβαίνουμε εάν θέλετε να επιδοτήσετε την υποθήκη του καλοκαιριού του γυαλιστικού καυσίμου. 🙂 2. Μπορείτε απλά να τροφοδοτήσετε το καύσιμο με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό μέσω του κινητήρα σας και να επιθυμείτε το καλύτερο. Αυτό είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι ρωσικής ρουλέτας για κινητήρα. 3. Μπορείτε να διατηρήσετε το Aquafighter® ενεργό στη δεξαμενή σας ανά πάσα στιγμή και να μην ανησυχείτε ποτέ για το νερό. Σίγουρα επινοήσαμε το Aquafighter, αλλά το # 3 φαίνεται ότι είναι η τέλεια επιλογή για όλους.

Μπορεί το δεσμευμένο νερό να προκαλέσει βακτήρια και σφάλματα στο diesel;

Απολύτως. Το νερό, τόσο δεσμευμένο όσο και ελεύθερο, παρέχει το οξυγόνο που ξεκινά τις αποικίες των βακτηρίων και τροφοδοτεί την ταχεία ανάπτυξή του. Μπορείτε να δείτε μια κοινή ανακάλυψη σε φίλτρα καυσίμου και δεξαμενές καυσίμου στις εικόνες στα δεξιά. Το να διατηρείτε το Aquafighter ενεργό στη δεξαμενή σας ανά πάσα στιγμή θα αποτρέψει αυτό το χάος βακτηρίων να συμβεί στη δεξαμενή σας και να σπαταλήσει τα φίλτρα σας.

Πώς αποτρέπει το Aquafighter® τα βακτήρια και τα λάθη ντίζελ;

Το Aquafighter αφαιρεί όλο το νερό από τη δεξαμενή, ώστε να μην υπάρχει οξυγόνο για τα βακτήρια να πολλαπλασιαστούν και να αναπτυχθούν. Αριστερά είναι ένα άλλο παράδειγμα του τι ελέγχει το νερό στη δεξαμενή σας.

Γιατί το Aquafighter® ονομάζεται «Βήμα-1 Λύση;

Το Aquafighter είναι μια «Λύση Βήματος-1» επειδή αφαιρεί εντελώς το νερό στο πρώτο βήμα της διαδικασίας καυσίμου, που βρίσκεται στη δεξαμενή. Καθώς εισάγεται νερό στη δεξαμενή καυσίμου, το Aquafighter το εξουδετερώνει. Στην πραγματικότητα; Το νερό θα απομακρυνθεί προτού προκαλέσει ζημιά στη δεξαμενή, την αντλία, το σύστημα καυσίμου ή τον κινητήρα σας.

Μπορεί το Aquafighter® να αποτρέψει την πήξη καυσίμου;

Ναί. Το Aquafighter θα αφαιρέσει το νερό από το καύσιμο και το καύσιμο δεν θα πήξει.

Πώς προστατεύει το Aquafighter® μια δεξαμενή το χειμώνα και τις συνθήκες κατάψυξης;

Το Aquafighter είναι μια τέλεια χειμερινή λύση, καθώς θα αφαιρέσει το νερό από το καύσιμο όταν δεν είναι παγωμένο, ώστε να μην παγώσει μέσα στο καύσιμο. Επίσης; Όταν οι συνθήκες της δεξαμενής παγώσουν, η συμπύκνωση που εισέρχεται στη δεξαμενή αυτή τη στιγμή δεν θα βλάψει το καύσιμο ή τη δεξαμενή. Το παγωμένο νερό πέφτει κατευθείαν στο κάτω μέρος της δεξαμενής και δεν θα δεσμευτεί στο καύσιμο. Έτσι, ο Aquafighter θα πιάσει αυτό το νερό αμέσως μετά την απόψυξη. Συνοπτικά, όταν χρησιμοποιείτε το Aquafighter το χειμώνα, θα σας προστατεύει το ίδιο με το καλοκαίρι … που είναι τέλεια.

Μπορώ να εμπιστευτώ το Aquafighter® για να καθαρίσω νερό από το καύσιμο μου στη δεξαμενή;

Το Aquafighter είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο σε εργαστήριο, σε δεξαμενές καυσίμων οχημάτων καθώς και σε δεξαμενές καυσίμων. Το Aquafighter θα αφαιρέσει όλο το νερό, καθαρίζοντας το καύσιμο ντίζελ σε καλύτερη από την προδιαγραφή. Ωστόσο; εάν το καύσιμο σας έχει ήδη υποβαθμιστεί, το Aquafighter ούτε οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα ή μαγικό φίλτρο είναι σε θέση να αποκαταστήσει αυτό το καύσιμο. Η καλύτερη επιλογή σας είναι να τοποθετήσετε αμέσως το Aquafighter στη δεξαμενή σας και να προσφέρετε στον εαυτό σας την απόλυτη καλύτερη προστασία καυσίμου στη Γη.

Μπορώ να βάλω το Aquafighter® σε μια δεξαμενή που δεν έχει καθαριστεί;

Ναί. Αλλά μια σημαντική παρουσία ρύπων και βακτηρίων μπορεί να εμποδίσει το ύφασμα Aquafighter, εμποδίζοντας την επαφή της σκόνης Aquafighter με το καύσιμο σας. Είναι πάντα καλύτερο να λειτουργεί με καθαρό ρεζερβουάρ και το Aquafighter θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το ρεζερβουάρ σας καθαρό και καθαρό καύσιμο όσο το διατηρείτε ενεργό στη δεξαμενή σας.

Παραδίδουμε γρήγορα και επαγγελματικά!
Με ασφάλεια και ακρίβεια
null
ΙΔΙΩΤΕΣ
65%
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
80%
ΝΑΥΤΙΛΙΑ
70%
ΔΙΑΝΟΜΗ
100%

Οι δεξιότητές μας

Η ποιότητα της εμπειρίας εκτιμάται σε δεκαετίες

0
Carried out deliveries
0
Tonnes transported
0
Delivery areas
0
Our clients
Ψάχνετε για έναν συνεργάτη;